Задни амортисьори
jim_beam
dil
Petar
- dil
- Получена благодарност: 2 пъти
- Обратна връзка:
Мнение от dil » 14 Сеп 2010 10:06
Мерси.
Не съм сигурен, но ми се струва че окачването е независимо и след смяната на амортисьорите гумите седят малко / \ на фона на предните.
Не съм сигурен, но ми се струва че окачването е независимо и след смяната на амортисьорите гумите седят малко / \ на фона на предните.
Toyota Corolla Verso 1.8 1ZZ-FE 2008
Toyota Corolla E11 Wagon 1.3 4E-FE 1997
Renault Clio 1.3 1995
Полезни съвети за Corolla E11
Renault Clio 1.3 1995
dil
Petar
KbH40
- vs_hristov
Мнение от vs_hristov » 12 Ное 2010 21:59
Аз съм доволен от Tokico вече съм с тях от година т.е. към 20000км.,взех ги четирите от Евро'07 за 130лв./бр.Колата е Corolla E10 и орогиналните и бяха такива,даже тези на багажника са същата марка и никога не са сменяни,е вече са заминали де
......Things will happen while they can ........It's easy when you're Big in Japan.........
vs_hristov
- dil
- Обратна връзка:
Мнение от dil » 13 Ное 2010 09:08
E моите на багажника са Каяба и затова си взех и задните амортисьори Каяба 
Купих ги от Косер, изглеждаха си доста истински, дават и картонче за 3 годишна гаранция.
Трябва обаче всяка година да се ходи на тестер за амортисьори и от сервиза да попълват резултатите в картончето.
пп.. след като ходих на реглаж на ходовата част се оказа, че отзад няма нужда нищо да се пипа, но пък отпреде имаше малко нещо та поне не бяха пари на вятъра.

Купих ги от Косер, изглеждаха си доста истински, дават и картонче за 3 годишна гаранция.
Трябва обаче всяка година да се ходи на тестер за амортисьори и от сервиза да попълват резултатите в картончето.
пп.. след като ходих на реглаж на ходовата част се оказа, че отзад няма нужда нищо да се пипа, но пък отпреде имаше малко нещо та поне не бяха пари на вятъра.
Renault Clio 1.3 1995
Renault Clio 1.3 1995
dil
Мнение от KbH40 » 13 Ное 2010 14:37
Преди малко бях на стрес тест за амортисьорите и се оказа че въпреки изтеклия амортисьор на графиката изглежда по-добре задният от предните амортисьори.. Много странно
Смисъл чува се тропане отзад вдясно където е изтеклият амортисьор но той е в зелената част, а предните и двата са почти в жълто, нито тропат нито са изтекли... :/
Смисъл чува се тропане отзад вдясно където е изтеклият амортисьор но той е в зелената част, а предните и двата са почти в жълто, нито тропат нито са изтекли... :/
KbH40
- dil
- Обратна връзка:
Мнение от dil » 13 Ное 2010 17:05
И аз карах 2-3 месеца с един протекъл амортисьор.. че и на тестер ходих и там ми казаха че още има живот в него.
В един момент обаче протече и другия и тогава вече задницата почна да подскача и да се държи зле в завои.
Та в този момент вече ги смених.
Бих те посъветвал да започнеш да заделяш по 100лв и ако успееш да стигнеш до 600 да смениш всичките
В един момент обаче протече и другия и тогава вече задницата почна да подскача и да се държи зле в завои.
Та в този момент вече ги смених.
Бих те посъветвал да започнеш да заделяш по 100лв и ако успееш да стигнеш до 600 да смениш всичките

Renault Clio 1.3 1995
Renault Clio 1.3 1995
dil
tntony
Bass_Man
Мнение от tntony » 22 Ное 2010 17:01
Колега Bass_Man
под оригинални имам напредвид че все едно си ги купил от ТМ Ауто или който друг искаш официален представител на ТОЙОТА . И аз съм си купувал оригинални свещи (и др. части) не от ТМ Ауто , а от други места
под оригинални имам напредвид че все едно си ги купил от ТМ Ауто или който друг искаш официален представител на ТОЙОТА . И аз съм си купувал оригинални свещи (и др. части) не от ТМ Ауто , а от други места
Toyota Avensis 2.0 D4, 147ps, 1AZ-FSE, 2006
tntony
Bass_Man
Мнение от drago_1 » 22 Ное 2010 18:38
колеги имам въпрос королата ми е е11 2002г. на 95000км. седан. Струва ми се че е станала прекалено мека отзад много трудно мога да кача 2-3 човека на задната седалка. амортисьорите са оригиналните и не са протекли. някакви идеи какво може да се направи имам идея за други пружини или нещо подобно http://emk-33.com/shop/popup_image.php?pID=19893....
предложения....
предложения....
drago_1
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru