Toyota Yaris 1.0 vvti
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
На вниманието на Ива!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Не съм я виждал наяве, но от снимките си личи, че е запазен автомобил - волан, педали, тапицерия. Аз бих си взел нещо такова ако имам само 5000 лв. Като платиш Каско, ГО, ТО и зимни гуми точно ще ти стигнат.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Не съм я виждал наяве, но от снимките си личи, че е запазен автомобил - волан, педали, тапицерия. Аз бих си взел нещо такова ако имам само 5000 лв. Като платиш Каско, ГО, ТО и зимни гуми точно ще ти стигнат.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
5000 за корса 99 година
- не че в някои отношения не е по-добрия избор, но все пак е кола на близо 12 години ...
Моят съвет е да е кола от БГ собственик - иначе първоначалната инвестиция по обслужване и консумативи никак не е малка (за кола "нов внос").

Моят съвет е да е кола от БГ собственик - иначе първоначалната инвестиция по обслужване и консумативи никак не е малка (за кола "нов внос").
Убаво еФтино нема!
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
Баси! И тия почнали да правят боклуци !!!(Специален поздрав за Тойота във връзка с "чудния" 1ZZ-FE)
Вече и на газ ...
- zi_zi_top
БГ собственик
! НЕ, БЛАГОДАРЯ!
А колата е 3300 лв. Поне погледни обявата.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
?
Спорен е въпроса дали от БГ собственик или от автокъща
От една страна има много мундари, които карат до последно.
Повечето в автокъщите обаче също са огрухани и с много прикрити дефекти.
Най-добре е да се търси (според мен) от първи собственик в БГ или от собственик мераклия - пазена кола с подръжка и обслужване.
Но всичко е субективно - затова най-важно е да се гледа внимателно.
А колеждката не е зле да прегледа и извзетите лизингови коли в лизинговите компании (има ги в ДИЛЪРИ на mobile.bg)
Може да се намери доста по-нова
От една страна има много мундари, които карат до последно.
Повечето в автокъщите обаче също са огрухани и с много прикрити дефекти.
Най-добре е да се търси (според мен) от първи собственик в БГ или от собственик мераклия - пазена кола с подръжка и обслужване.
Но всичко е субективно - затова най-важно е да се гледа внимателно.
А колеждката не е зле да прегледа и извзетите лизингови коли в лизинговите компании (има ги в ДИЛЪРИ на mobile.bg)
Може да се намери доста по-нова
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Упс, какво съм гледал?zi_zi_top написа:БГ собственик! НЕ, БЛАГОДАРЯ!
Видях я обявата, ама защо съм останал в впечатлението за 5000, незнам.
Само че е от опит казвам, че като си решил да вземаш кола от определена ценова категория, не бива да слизаш толкова надолу - после ще се ядосваш - ама ако не бях спестил 2000лв (дето ги бях нагласил), нямаше това да е еди как си, и т.н.
Корса от по-късна година (а защо не фиеста, поло?) не е лош избор (ако не те притеснява возията на ... то май нищо не вози толкова зле?)
Евтини части, до болка познати на майсторите, избор голям на пазара (то 95% не стават и за гледане). Ама защо не предложихте нещо японско (или псевдо-японско)?
Например Микра (К11 ли бяха тия до към 2002) са доста сполучливи?
Убаво еФтино нема!
Вече и на газ ...
Вече и на газ ...
Здравейте,
благодаря много на всички. Колата е вече на лице. В крайна сметка отидох във форд и от там си купих buyback количка на 5 години. Напълно обслужена. Малко по-скъпичко ми излезна но си заслужаваше. Отнощението беше невероятно добро, макар че не си копувам нов автомобил. Ако искате добро обслужване.. определено там можете да го получите. А да.. количката е Ford Fiesta 2005 1.3 бензин. Има си всички екстри. Утре ще си я получа. Надявам се да ми е на късмет.
благодаря много на всички. Колата е вече на лице. В крайна сметка отидох във форд и от там си купих buyback количка на 5 години. Напълно обслужена. Малко по-скъпичко ми излезна но си заслужаваше. Отнощението беше невероятно добро, макар че не си копувам нов автомобил. Ако искате добро обслужване.. определено там можете да го получите. А да.. количката е Ford Fiesta 2005 1.3 бензин. Има си всички екстри. Утре ще си я получа. Надявам се да ми е на късмет.
Поздравления, добър избор !!! Много безаварийни с нея!
Само че май е била доста по-скъпа от това, за което питаше ...
Моето предположение е около 7000лв ... biggrin.gif
Само че май е била доста по-скъпа от това, за което питаше ...

Убаво еФтино нема!
Вече и на газ ...
Вече и на газ ...
-
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
И недвижимите имоти така ги купуват..........искат за 30 (само толкова имат), а купуват за 45gicho написа: Само че май е била доста по-скъпа от това, за което питаше ...

Има още една тема " за 3 000", трябва да проследим крайната цифра каква ще е biggrin.gif
- zi_zi_top
Съвсем случайно! Просто имах пари да си я купя.sashoskiora написа:Като гледам момичето се е справило прекрасно.Малко ми стана смешно с предложението на zi_zi_top за Корсата.Понякога се чудя как караш една от най добрите Короли,като иамш такива разбирания за автомобилите.

Девойката питаше как с бюджет от 5000 лв. да кара кола. По тази причина получи от мен такъв съвет.
Не е морално и е смешно да й кажа да си купи нов Авенсис, а тези пари да са първата вноска и после да дава по 1200 лв на месец за 5 години. Нали?
Аз работя постоянно с много хора и никога не си позволявам да се подигравам с тях. Уважавам и бедните и богатите, глупавите и умните, младите и старите. Всеки, който е поискал от мен съвет или помощ е получил адекватен отговор, а не подигравка.
Надявам се да си разбрал.

Наистина я взех за 7 000. Доста надскочих себе си но взех назаем от познат и имам 1 година спокойно да му ги върна без лихви.
Мен по-скоро ме притесняват разходите които се почват от днес. Зимни гуми, каско, гражданска. Реве ми се.... Ама няма начин. Като я подкарам днес количката ще ви кажа и отзиви.
Лек ден ви желая!!!

Лек ден ви желая!!!