Започвам с малко въведение.Когато купих колата преди няколко месеца със издухала гарнитура и чаках седмица и нещо да се ремонтира(може това да има значение)покарах я 1000км и и сложих "блек бокс" нямах никакви проблеми около 3000 км до днес.Седя си на един светофар и до мен спира едно бмв 530 и аз решавам,че трябва да му покажа на какво е способно япончето и тръгвам със въртене на гуми както си трябва

включвам втора газта докрай ама няма никой колата се спъна изгасна светна чек-а,всц и тракшъна-аз си помислих,че нещо съм изпуснал съединителя или нещо?!?!Паля след секунда колата си пали без проблем лампите светят,но колата си върви нормално.Покарах 2-3 км не изгасват.Спрях изгасих изчаках 5 мин запалих и всичко си светна и после изгасна и вече 30-40 км няма и помен от лампите или проблем.Масло,вода-всичко си има(маслото е малко над мин,ако има значение).И най-накрая въпросът ми може ли да е прескочила веригата или нещо друго такова за което е хубаво да я закарам до сервиз? или диагностика въпреки,че нищо не свети?.П.С Jim трябваше да те послушам,че дизелака на става за зорене