Здравейте, незнам дали пиша в правилната тема и ако не, моля админите да преместят темата.
Интересува ме дали гореспоменатия двоен дин за тойота ярис ще стане за модел 2007ма година. И втори въпрос дали той би помогнал за нов шофьор какъвто съм аз- имам книжка от 2 месеца, но все още ми е доста трудно когато паркирам в София./визирам камерата за задно виждане/
Някой ползвал ли е тази конзола и има ли някой отзиви от нея? Какво друго бихте препоръчали като модели, функциите, които ще ползвам основно са навигацията и камерата за задно виждане.
Благодаря предварително!!
Двоен дин за TOYOTA YARIS DD710TT
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Не е ли по-добре да инвестираш време вместо пари.
Имам предвид каране на закътано местенце с цел опознаване на колата. Яриса далеч не е труден като габарити. Всъщност по-трудно се свиква с "невидимата" предница, отколкото със задните габарити.
Лесно се свиква, ако има кой да ти помага - някой застава зад/пред теб с нещо по-голямо като площ - скатан кашон или нещо подобно.
Някой с опит да ти обясни как да позиционираш страничните огледала за максимална хоризонтална и вертикална видимост - корекция се налага почти след всяко миене на колата.
Хубаво е да има и някаква линия, по която да свикнеш с това къде стъпват гумите.
Успех и безаварийно каране!
Имам предвид каране на закътано местенце с цел опознаване на колата. Яриса далеч не е труден като габарити. Всъщност по-трудно се свиква с "невидимата" предница, отколкото със задните габарити.
Лесно се свиква, ако има кой да ти помага - някой застава зад/пред теб с нещо по-голямо като площ - скатан кашон или нещо подобно.
Някой с опит да ти обясни как да позиционираш страничните огледала за максимална хоризонтална и вертикална видимост - корекция се налага почти след всяко миене на колата.
Хубаво е да има и някаква линия, по която да свикнеш с това къде стъпват гумите.
Успех и безаварийно каране!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009