Авенсис 2000г няколко въпроса

Аватар
JapCar
Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
Благодарил/а: 7 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от JapCar » 27 Юли 2010 11:01

djobonano написа:Когато си на позиция "Trip" натискаш бутона задържго 2 сек. и пускаш
ряско и се нулира. По не така се получава при мен всеки път когато заредя.
Така го правя,но не става лесно,само 1 път успях да го направя.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 27 Юли 2010 11:40

Аз се сещам да го нулирам, на излизане от бензиностанцията в движение, докато набирам скоростта без проблем го изчиства. На спряло не съм пробвала.
На чистачките работят режимите, но амплитудите са толкова малки, че почти не се забелязват. Остави ги да работят дълго в един режим и после превключи на друг, тогава ще забележиш. Иначе , ако ги сменяш за проба едно след друго все едно , че на една и съща скорост........което на практика почти си е така, няма го бързото чистене, както при другите.

Аватар
Zero`Cool
Обратна връзка:

Мнение от Zero`Cool » 27 Юли 2010 16:55

На едната ми кола се нулира много лесно но на другата трябва да си играя доста време за да успея най-вероятно има зацапани контакти и затова нестава всеки път ... а за чистачките забелязва се и то доста разликата ... но най-добре пробваи на HI и LOW и засичай време колко ще седи чистачката долу ... така ще видиш разликата ...
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD
Изображение
http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

Аватар
JapCar
Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
Благодарил/а: 7 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от JapCar » 27 Юли 2010 17:42

Zero`Cool написа:На едната ми кола се нулира много лесно но на другата трябва да си играя доста време за да успея най-вероятно има зацапани контакти и затова нестава всеки път ...
Точно за това става въпрос,че има много оплаквания,че не става всеки път,т.е. има си проблем с нулирането в тоя модел...Не е от зацапан контакт,иначе нямаше с кратко натискане да превключва Трип , Тотал и затъмнението,а те си работят без проблем при всички оплакали се...Проблема винаги е само при нулирането.
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010

Публикувай отговор