imam diskovi spirachki da, ot Toyota Starlet GT Turbo (EP82), sushtata ot koiato e i dvigatelia. V momenta kolata mi gori okolo 30-38mpg (30 gradsko , 37-38 highway).
ima alarma

Сложи един бордюр отзад...не знаеш ли как се правиugabuga написа:otpred e dobre ama otzad e malko nadurvena ... niama nachin, leka e otzad niama nito sedalki nito rezervna guma.
e tva beshe dePAKETA_1 написа:Сложи един бордюр отзад...не знаеш ли как се правиugabuga написа:otpred e dobre ama otzad e malko nadurvena ... niama nachin, leka e otzad niama nito sedalki nito rezervna guma.
Слушай УгаБуга, ти кефиш котките с твоя проект ама стига си наливал в него - колата ти е супер. Сега вземи да направиш една истинска кола (със задно)...да не ти е самотен проекта biggrin.gif
vsushnost pri 1.3 dvigatelche, sus po-golyamshka turbina, moje i da si prav, zashtot davat malko poveche torque na po niskite oboroti, dokato ne se spoolne turbinata, zatova puk na visokite sus sigurnost namalyava potenciala, no puk ti ne pravish drag racer, taka che moje i da si better off sus 8-runnerugabuga написа:punki, moje da si prav, ne znam, no na nashia forum se govori che ACIS sas vsichki runners otvoreni postoianno e po-dobre otkolkoto stock.
moje da probvam ako ne me marzi
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта