Вериги за сняг - стандартни,текстилни,"течни" и други.
Вериги за сняг - стандартни,текстилни,"течни" и други.
Колеги,
предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема?
Размера на гумите ми е 195/65/15.
предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема?
Размера на гумите ми е 195/65/15.
Последно промяна от Akima на 19 Яну 2016 01:23, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
Re: Вериги за сняг
около 40лв са не се охарчваи много за неща които можеби никога няма да ползвашpapoboss написа:Колеги предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема? Размера на гумите ми е 195/65/15.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Metro , Bricolage , Practiker.... Почти всяка бензиностанция!papoboss написа:Колеги предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема? Размера на гумите ми е 195/65/15.

Toyota Avensis 2.0 sedan
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Интересно: не се охарчвай за вериги за сняг, защото може би никога няма да ползваш, а много хора се охарчват за аербеци, които също може би никога нямя да ползватnikolov22 написа:около 40лв са не се охарчваи много за неща които можеби никога няма да ползвашpapoboss написа:Колеги предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема? Размера на гумите ми е 195/65/15.

абе за вериги все ще ми се наложи да ползвам и ако са някакви боклуци и няма да ми свършат работа по добре да не взимам само за отбии номер. продължавам търсенето
Vesko написа:Интересно: не се охарчвай за вериги за сняг, защото може би никога няма да ползваш, а много хора се охарчват за аербеци, които също може би никога нямя да ползватnikolov22 написа:около 40лв са не се охарчваи много за неща които можеби никога няма да ползвашpapoboss написа:Колеги
предстои ми да си купувам вериги за сняг и се чудя от къде да си взема? Размера на гумите ми е 195/65/15.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Колега, обикновено разликата между супер-професионалните(много скъпите) и любителските (евтините) вериги е издръжливостта.
Колата не я спирам и в най-големите зими.
За всяка кола задължително си купувам комплект вериги, но от евтините...
Налагало ми се е да ги слагам много рядко (2 пъти), и са ми вършили работа...
Не съм навъртал с тях 500км - като изляза от ситуацията - си ги свалям, защото навярно по асфалта ще свършат за нула време, а и товарят ходовата част и трансмисията.
Така-че съвета ми - ако не си в район с непрекъсната употреба на вериги - вземай си от евтините (аз моите последни ги взех от ОМВ)...
П.С. ами хубави вериги са до около 250-300лв....
Не съм навъртал с тях 500км - като изляза от ситуацията - си ги свалям, защото навярно по асфалта ще свършат за нула време, а и товарят ходовата част и трансмисията.
Така-че съвета ми - ако не си в район с непрекъсната употреба на вериги - вземай си от евтините (аз моите последни ги взех от ОМВ)...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
и аз това имах на предвид за 3 години съм ги ползвал веднъж за 20кмslowtraveler написа:Колега, обикновено разликата между супер-професионалните(много скъпите) и любителските (евтините) вериги е издръжливостта.
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
Да едно ченге даже искаше да ме глобява защото съм бил задължен да имам в наличност.Имам едни, но няма да ги слагам защото като се скъсат се разхвърчават едни пластмаси отдолу става драма,но си ги дрънкам отзад да ги нахлупя на някой син пе:censored:ст,ма:censored: им алчна.
AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
- lewstherin
Ако не се лъжа пишеше че вериги трябва да има само на места където е обозначено със знак. Иначе не би трябвало да правят проблем, дори да нямаш в багажника.
Това е зитат от Дир.бг
" Ако нямате вериги против буксуване на обозначени от КАТ места, ще трябва да платите 20 лв "
http://novini.dir.bg/2009/11/17/news5392092.html
Това е зитат от Дир.бг
" Ако нямате вериги против буксуване на обозначени от КАТ места, ще трябва да платите 20 лв "
http://novini.dir.bg/2009/11/17/news5392092.html
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Полицията не може да те проверява за вериги, ако няма нужда от тях...
Ако има условия - полицията може да разпореди да сложиш вериги, ако искаш да продължиш (не могат да те глобят за липсата им).
Но ако не изпълниш полицейско разпореждане (решиш да продължиш нататък без вериги), тогава подлежиш на санкции.
Смятам това за съвсем нормално и логично...
Ако има условия - полицията може да разпореди да сложиш вериги, ако искаш да продължиш (не могат да те глобят за липсата им).
Но ако не изпълниш полицейско разпореждане (решиш да продължиш нататък без вериги), тогава подлежиш на санкции.
Смятам това за съвсем нормално и логично...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???