Искам да си взема лепенка на тойота фен клуб.
Искам да си взема лепенка на тойота фен клуб.
Здравеите искам да попитам от къде мога да си намеря лепенка на Тойота фен клуб и кога се организират сбирките ,че съм нов и не ми става ясно кога и къде е срещата.Най лесно мога да си я направя и аз ама не искам да се цепя от колектива и ми се щеше да я взема от човека който ги прави... 

Представляват ето това ...lostigros написа:Какво представляват тези лепенки?
http://toyotabg.eu/garage.php?mode=vie ... age_id=206

Благодаря.Твоите къде си ги правил?REDBULBC написа:Представляват ето това ...lostigros написа:Какво представляват тези лепенки?
http://toyotabg.eu/garage.php?mode=vie ... age_id=206
![]()
много интересно - хората не четат старите теми, нито ако ги интересува нещо, не използват търсачката, за да видят дали това вече не е обсъждано и решено, и са раздадени 'правомощия' така да се каже. 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro прав си.. даже съм писал, но не успях да се сдобия със стикер. Сега Петър си остави телефона, обадих му се и после той на мен съответно да ми каже, че утре ще го имам ( за което съм му много благодарен ).. Така, че от тема до тема има голяма разликаnewmiro написа:много интересно - хората не четат старите теми, нито ако ги интересува нещо, не използват търсачката, за да видят дали това вече не е обсъждано и решено, и са раздадени 'правомощия' така да се каже.

Nihon No Kuruma
И го направи... хохохо лудница. Направо и вдигна конете laugh.gif laugh.gif Голямо БЛАГОДАРЯ човек, ще черпя. Ето пикMe4oKyX написа:0899 868618 - Петър - звънни и ще ти пратим

- Прикачени файлове
-
- 25-06-09_1318.jpg (105.08 KiB) Преглеждано 6926 пъти
Nihon No Kuruma