katalizator ili katalizatorno garne?
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: инж. Катализатор
Tи па си намерила де да идеш...Raya написа:Възмутена съм от държанието на " ауспух лазаров"!!!!

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
1.6 VVT-i написа:Я питай Fido Dido или направо потърси темата в Сервизи, да видиш как "ласкаво" се изказа за него biggrin.gif

П.П. Тош, за турбо става, ма с атмосферката...оле - мале...

Сега ако отречеш ,че си ми правил атмосферката (аз имал ли съм атмосферка laugh.gif laugh.gif )Fido Dido написа:1.6 VVT-i написа:Я питай Fido Dido или направо потърси темата в Сервизи, да видиш как "ласкаво" се изказа за него biggrin.gif![]()
![]()
![]()
П.П. Тош, за турбо става, ма с атмосферката...оле - мале...

Твоя си воляRaya написа:Необходимо ли е да го има ???? 2к това са ти 20% от селиката laugh.gif laugh.gif laugh.gif
не е 20%, а 8 %
1.6 VVT-i
Tи па си намерила де да идеш...
не съм ходила там за щастие, и за щастие все още не съм сменяла катализатора..........причината за притеснението се оказа друга. Но ако се наложи, ще отида в ТМ Ауто, въпреки високата цена...........патила съм вече от псевдомайстори

Но за мен 2к за катализатор са си пари на вятъра ,но ти си знеш виждам,че ги разбираш нещата

- Georgimitrovich
малииииии тюнинггг, катализатоти, селики по 25к тука зе да става дебела работата и за капак ще се ползва "сервиза" на ТМ
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Дидо е стар biggrin.gif
тунингар но поне ще ти каже каде да идеш и какво да ти направят.
Дидо трябва ми цяла генерация оная оферта още ли важи ???

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Дидо е стар biggrin.gif

Дидо трябва ми цяла генерация оная оферта още ли важи ???
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
- Georgimitrovich
-
- Почетен Администратор
Ще ти звънна утре!Georgimitrovich написа:Дидо трябва ми цяла генерация оная оферта още ли важи ???

Сещам се за един момент от "Армагедон" - онзи шашавия руснак, дето млатеше с един голям гаечен ключ по скъпата техника, за да проработи. Та срещу отправените му критики, той каза: - Стига глупости! И нашата и вашата техника я правят в Сингапур...Raya написа: и вече предпочитам скъпотото , но сигурното...........
-
- Почетен Администратор
http://www.emk-33.com/shop/index.php?cP ... 24a882042fRaya написа:п.с. някой се чудеше колко струва в ТМ Ауто, 1 500-2 000лв ( поне за Селика е толкова)

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
С ЕМ-дефект бъдете по-внимателни и имайте по 100 на ум при ползване на услугите им.
Имам доста познати които са във "възторг" от изделията на Мулетаров.
Гърнетата им със зор изкарват 2 години, а катализаторите какво и как катализират - само Бог знае! biggrin.gif
Имам доста познати които са във "възторг" от изделията на Мулетаров.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!