Покупка на Corolla Verso AR10 1.8 VVTi /2004-2009/ - мнения
Покупка на Corolla Verso AR10 1.8 VVTi /2004-2009/ - мнения
Здравейте,
отново пиша понеже съм решил колата,която ще закупя да е от зададената тема и да е около 2007-2008г.Двигателят дали е с верига и какво ще е необходимо да знам при евентуален оглед?
Задължително ще се слага ГИ и ако има нещо специално към този двигател ще съм благодарен да ми сподели мнението си някой колега,благодаря предварително.
отново пиша понеже съм решил колата,която ще закупя да е от зададената тема и да е около 2007-2008г.Двигателят дали е с верига и какво ще е необходимо да знам при евентуален оглед?
Задължително ще се слага ГИ и ако има нещо специално към този двигател ще съм благодарен да ми сподели мнението си някой колега,благодаря предварително.
Последно промяна от Akima на 23 Авг 2015 11:49, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Преместена в правилния раздел.
Причина: Променено заглавие.Преместена в правилния раздел.
RAV4- Limited 2017г.-2,5-176 к.с,C-HR-Hibrid 1,8-122 к.с-2017г.,Аурис-HIBRID 1,8-136 к.с-2014 г.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Мнение за покупка-TOYOTA Corolla Verso 1.8 VVTi
С верига е.
Другото ще ти кажат тези, които карат 1ZZ-FE.
Другото ще ти кажат тези, които карат 1ZZ-FE.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Няма нищо специално, ако имаш конкретни въпроси питай. Иначе има достатъчно писано по този двигател.iko написа:Здравейте,
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
Тази обява гледам и мисля да се поразходя като я докарат http://www.cars.bg/c979465,другото което разбрах,че са турска сглобка тези модели за разлика от предходните,но не ме притеснява това нещо.
RAV4- Limited 2017г.-2,5-176 к.с,C-HR-Hibrid 1,8-122 к.с-2017г.,Аурис-HIBRID 1,8-136 к.с-2014 г.
С 2 думи благодаря за отзивчивостта колега,но разбрах да избягвам автоматична трансмисия и да разбера ако мога де дали попипва масълце в разумните граници конкретния двигател който гледам,1,6 също не е за предпочитане.Реална представа на место ще добивам и другото е на късмет.Лост за скорости,педали и т.н са наи малкото което могат да подскажат за евентуална амортизация от разумни предходни собственици.
Само да ти кажа че колата не е 2008, Стоповете и Климатроника са други при моделите след 2007. Маскимум декември 2006. Така че можеш да си направиш извод за продавача 

Toyota Corolla Verso 2.2 D4D 2006
Моята не пипа масло въобще (поне на щека не мърда). Моят съвет е да търсиш купувана в България, с история. Аз лично нямам вяра на джамбази, но все пак избора си е твой. Само да не четем после твои мнения - "Това Версото голям боклук".
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
Разбрах Ви колеги много добре и понеже ще ми е първа Тойота и затова си позволих да се регистрирам и да питам вас,друга марка коли имам 2 броя,но не е редно я вписвам тука и споделям в този форум.Като цяло ми стана ясно и тази на обявата,но пак да споделя.То на снимките се вижда волана и как да е а 80хил.км колкото и да е било горещо в Северна Италия има несъответствие на пръв поглед с този изтрит волан.А за годината винаги има уловка и така с 2-та ми кола преди 2 години като е купувах от Пловдив и отидох да я гледам и се оказа само това ,че е била уловката и си я карам за сега и съм много доволен,но семейния автомобил го нямям и затова се спрях на Тойота този модел.Реално да търся от БГ кола е най добре за предистория евентуално.
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Годината много лесно се разбира, пише я на коланите, пише я на стъклата, пише я на номера на рамата, така че не е проблем да се установи. Да, верно лъжат за тия години и не ги знам защо, след като не може да се скрие.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Загледах се наистина има разлика и в стоповете и маската и климатроника на по новата Тойота.Ако лъже с 2 години ще ме е яд за разкарването което никак не е малко.Това си уловка при търговците на коли,за да изпъква обявата и да се набива на очи,но много работи ми стават ясни като следя някои конретни и значими тънкости за тази марка автомобил,аз не бързам и по отрано следя и се интересувам и ако излезе нещо да съм подготвен за подробен оглед.
Мнения за Toyota Corolla Verso 1.8vvti
Здравейте!
Предстои ми закупуване на автомобил за моето семейство и съм се спрял ,след дълго проучване ,на Mazda 5 и Toyota Corolla Verso задължително бензин ,може и с газ.
Следя обявите и тази http://www.cars.bg/c1151181 ми грабна окото ,най вече заради екстрите и ,че е бензинка.
Дали се заслужава?
Притеснява ме, че тази обява е от тоста време и цената и падна доста.
Благодаря ви!
Предстои ми закупуване на автомобил за моето семейство и съм се спрял ,след дълго проучване ,на Mazda 5 и Toyota Corolla Verso задължително бензин ,може и с газ.
Следя обявите и тази http://www.cars.bg/c1151181 ми грабна окото ,най вече заради екстрите и ,че е бензинка.
Дали се заслужава?
Притеснява ме, че тази обява е от тоста време и цената и падна доста.
Благодаря ви!
Последно промяна от Akima на 23 Авг 2015 11:46, променено общо 1 път.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Добре дошъл.Моля прочети правилата и ползвай търсачката.
Причина: Преместено мнение в правилната тема.Добре дошъл.Моля прочети правилата и ползвай търсачката.
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Re: Мнения за Toyota Corolla Verso 1.8vvti
Заслужава си и още как! Добра цена, реални километри, много екстри.....
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

Колега да не е твоя?gimara написа:Заслужава си и още как! Добра цена, реални километри, много екстри.....
Като реплика от реклама си!
... реални километри ... ? biggrin.gif
Що всички 6-8 годишни са на по 120-130 к км ... тук даже са се попрестарали.
Що всички 6-8 годишни са на по 120-130 к км ... тук даже са се попрестарали.
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
Не е моя. Просто се чудех, какво мнение търси колегата за автомобил по снимки и какъв отговор очаква.Колега да не е твоя?
Като реплика от реклама си!
Може би, ако постне същия въпрос в някой форум за ясновидци, ще получи изчерпателен отговор за миналото на колата, че и прогноза за бъдещето и.
Моята е почти 7 годишна и е на 102 000 км. Ама не беше нов внос като я взех, а купена в БГ. С моето каране след 5 год. ако тръгна да я продавам ще е на около 150 хил. Та тази работа с километрите си е "божа работа".Що всички 6-8 годишни са на по 120-130 к км ... тук даже са се попрестарали.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя