През последната седмица на м.Март планираме обновяване на форумният софтуер.
Надяваме се операцията да премине безпроблемно, но са възможни временни прекъсвания на работата на форума.
Надяваме се операцията да премине безпроблемно, но са възможни временни прекъсвания на работата на форума.
Victor diesel Карлово
Victor diesel Карлово
Историята е следната- Тойота Авенсис светва чека, влиза в авариен режим и проблем.Трябва майстор.Къде къде айде в карлово при виктор,въпреки,че ме предупредиха недей няколко човека,които го познават.Отивам все пак-нали уж голям майстор бил.Идва мазника един усмихнат обясних му проблема и ме убеждава-"няма проблем ще я оправим". Минаха се 2 седмици през които му звъня и ми вика "работим но още не сме открили проблема". Ядосах се и ходих на място да видя-изобщо не беше мърдана колата.Извиках го да поговорим мазника взе да ме отбягва уж че имал много работа.Питам кво правим- ми вика "ти решавай" Взех си колата с огромно съжаление и спрях на 1-та бензиностанция да измия стъклата че беше много мръсна.Идва работника там и ме пита дали е била на майстор. Споделих му къде съм бил-човекът се ядоса и ми сподели,че е за бой тоз "хубавец". Та както и да е. Никой от Карлово и околията не ходи вече там.Просто споделям 

- marinru
- Регистриран: 04 дек 2022 18:04
- Автомобил: Trabant
Victor diesel Карлово
Виктор е "майстор" само на думи.Преди доста години (повече от 20) , когато беше учител по Автомобили и кари в Карловския техникум,дори не можеше да ни обясни елементарни въпроси свързани с дизеловите или бензинови двигатели.Оставяше ни редовно да разглеждаме старата и остаряла "автомобилно-руска техника" ,а той си правеше парички и лъжеше още по онова време заблудените граждани.Преди около 15 години умишлено отидох в неговия сервиз,за "диагностика" на помпа-дюза,а той като ме позна се скри в офиса си и не пожела дори и да разговаря с мен.Отбягвайте го този прословут "майстор" ,а също и в рекламната му фирма в с.Васил Левски !