Колега нищо не съм правил. Направих диагностика - нищо.
Сега ще сложа /дублирам / настоящите скоби със скоби на винт.
С майстора се разбрахме да я наблюдавам като паднат температурите.
Иначе на по- ниска темппература запали от пърявия път.
През последната седмица на м.Март планираме обновяване на форумният софтуер.
Надяваме се операцията да премине безпроблемно, но са възможни временни прекъсвания на работата на форума.
Надяваме се операцията да премине безпроблемно, но са възможни временни прекъсвания на работата на форума.
Corolla Verso AR10 2.2 2AD-FTV D4D 136HP 2006 - Проблем при палене след престой от 4-5 часа ?
Проблем при палене след престой
Здравейте , от скоро имам Toyota Avensis 2,2 D4Д 2006г.Харесва ми колата, но имам проблем с паленето.Сутрин при палене ми загасва след 2-3 пъти си пали ,прави ми впечатление че ,сутрин или като престои повече време, помпичката на нафтовия филтър е мека, и като я напомпам 10-15 пъти пали от 2ри път.Това ме навежда че засмуква въздух.Може ли да ми кажете как се обезваздушава и как да разбера от къде смуче въздух.Филтъра е сменен.Благодаря предварително
Re: Проблем при палене след престой
Обезвъждушава се автоматично. Помпичката служи да напълни филтъра, за да не въртиш като луд и да ти падне акумулатора. Огледай маркучите и където е омазнено, от там засмуква въздух.marioti написа:Здравейте , от скоро имам Toyota Avensis 2,2 D4Д 2006г.Харесва ми колата, но имам проблем с паленето.Сутрин при палене ми загасва след 2-3 пъти си пали ,прави ми впечатление че ,сутрин или като престои повече време, помпичката на нафтовия филтър е мека, и като я напомпам 10-15 пъти пали от 2ри път.Това ме навежда че засмуква въздух.Може ли да ми кажете как се обезваздушава и как да разбера от къде смуче въздух.Филтъра е сменен.Благодаря предварително
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Corolla Verso AR10 2.2 2AD-FTV D4D 136HP 2006 - Проблем при палене след престой от 4-5 часа ?
Здравейте,колеги,
решихте ли проблема?
И аз имам подобен с Corolla Verso 2004 2.0 D4D.
При първото палене леко се дави и раздрусва, след това всичко е ок. :(
решихте ли проблема?
И аз имам подобен с Corolla Verso 2004 2.0 D4D.
При първото палене леко се дави и раздрусва, след това всичко е ок. :(
Последна промяна от Akima на 26 юли 2016 22:58, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
Как мога да се свържа с теб