Форум DAIHATSU
Форум DAIHATSU
Здравейте,
Смятам да закупя Daihatsu Sorion 1.0
Проверих http://vincod.info/daihatsu/ , но ми излиза, че колата е с ръчни скорости, а продавачът ми каза, че е автомат и е 4х4.
Мога ли да ви помоля за проверка на VIN: JDAM110S000502935
Ако можете да споделите, трудно ли се намират части за този автомобил и какви са му проблемните зони освен раждата.?
Смятам да закупя Daihatsu Sorion 1.0
Проверих http://vincod.info/daihatsu/ , но ми излиза, че колата е с ръчни скорости, а продавачът ми каза, че е автомат и е 4х4.
Мога ли да ви помоля за проверка на VIN: JDAM110S000502935
Ако можете да споделите, трудно ли се намират части за този автомобил и какви са му проблемните зони освен раждата.?
Форум DAIHATSU
Благодаря ви много.
Форум DAIHATSU
Здравейте,
Къде се намира номера на двигателя на Daihatsu Materia 1.3?
Благодаря предварително?
Къде се намира номера на двигателя на Daihatsu Materia 1.3?
Благодаря предварително?
- Akima
- Регистриран: 09 юни 2009 17:28
- Автомобил: Altezza
Форум DAIHATSU
Напишете VIN.
Форум DAIHATSU
Здравейте, номера е:
JDAM401S001002576
JDAM401S001002576
-
- Регистриран: 11 окт 2020 11:06
- Автомобил: Дайхацу УРБ 1.3 16v 87к.с.
Форум DAIHATSU
Здравейте, имам УРБ 1.3 16v трябва ми схема или снимка на маркучите от и към дросела. Ако някой има същото УРБ молянза снимка или някаква схема. В ръководството няма нищо за този мотор. Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 10 дек 2020 21:23
- Автомобил: Sirion 1.3 4x4
Форум DAIHATSU
Здравейте, приятелката ми има Daihatsu Sirion 1.3 4x4 2003г и колата върви добре, но като я вкарвам в гаража ми прави впечатление после че мирише на бензин и според мен разхода е малко висок за такава малка кола. Течове няма. Къде може да се направи диагностика на тази марка?
-
- Регистриран: 04 яну 2021 11:30
- Автомобил: Daihatsu Terios J2
Форум DAIHATSU
Здравейте,
Опитвам се да монтирам DRL в мигачите на Daihatsu Terios J2. Предполагам, че сте запознати с такива аксесоари и моля да ми подскажете откъде мога да дръпна ток за DRL-а. Самият мигач си работи нормално.
Идеята ми е при подаден контакт да светват DRL без да са включени светлините - нито габарити, нито къси/дълги.
Благодаря предварително!
Опитвам се да монтирам DRL в мигачите на Daihatsu Terios J2. Предполагам, че сте запознати с такива аксесоари и моля да ми подскажете откъде мога да дръпна ток за DRL-а. Самият мигач си работи нормално.
Идеята ми е при подаден контакт да светват DRL без да са включени светлините - нито габарити, нито къси/дълги.
Благодаря предварително!