Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 14:09

roumen68 написа:КОЙ ЩЕ ИДВА & КАКВО ЩЕ НОСИ
(постоянно ще се ъпдейтва)

1. roumen68 (Добрич) - апартамент (3...5.05)
ще носи: генератор с 5 л туба бензин, разклонители, лаптоп, външен HDD, усилвател, големи тонколони, малък хладилник, маса сгъваема, 3 стола, тента 3х3 метра.
2. Румен (Бургас) - двойна стая (3 и 4.05)
ще носи:
3. Динко (Бургас) - единична стая (3 и 4.05)
ще носи:
4. jingo (Бургас) - двойна стая (3...5.05)
ще носи:походна масичка 80х60см+3 столчета тип рибарски,барбекю+скара,тонколони 2х20 ако ще са нужни,разклонител дълъг.
5. max-2 (Пловдив) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
6. newmiro (Варна) - двойна стая (3...5.05)
ще носи:
7. Me4oKyX (Пловдив) - двойна стая (3...5.05)
ще носи: осветление, тента, барбекю, въглища, маса + 4/6 стола
8. Me4oKyX - приятели ?
ще носи:
9. Wolfcho (Варна) - на палатка (3...5.05)
ще носи:
10. Ael - двойна стая (3.05)
ще носи:
11. lpcrooks + style (София) двойна стая (3...5.05)
ще носи:
12. lpcrooks - приятели - двойна стая (3...5.05)
ще носи:
13. jane_nik27 (София) - двойна стая (3...5.05)
ще носи:
14. alex0378 (Смолян) - единична стая (3.05)
ще носи:
15. alex72bg (Велинград) - двойна стая (4 и 5.05) - среща пред Метро на 4-ти.
ще носи:
16. Lazar (Варна) ?
ще носи:

jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 15:24

Всеки да зима по една-две дъски и по 2 ножа ,един за месото и един за жената biggrin.gif ,мисля че ще е достатъчно :whistle:

jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 15:34

ДО roumen68 сега е ред и списък с това кой какво ще иска да хапва и списък с пиене ,по принцип казвам,да не се сърдиш нещо,та да вървят нещата синхронно ,щот то време не остана ...

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 14 Апр 2008 16:30

jingo написа:ДО roumen68 сега е ред и списък с това кой какво ще иска да хапва и списък с пиене ,по принцип казвам,да не се сърдиш нещо,та да вървят нещата синхронно ,щот то време не остана ...
Аз мислех това да го решаваме сутринта на 4-ти, след като седнем на кафе или закуска примерно към 10 часа. Ще направим един списък. То основните неща са ясни - месо за скарата, картофи, зеленчуци за салатата, бира, вино, ракии, безалкохолно, сокове, плодове. Но ще има и много други подробности. Като подправки, сирене, кашкавал, лимони, ядки, въглища, пластмасова посуда, салфетки, веро, гъби, кърпи, торбички за фризер по 2 литра, чували за смет - 150 литрови и все неща от този род - доста са, за да бъде всичко ОК.
Лично аз предпочитам свинско месо за скарата - пържоли, може и ребра, може и разни наденички - да не е еднообразно. Без пилешко. Но и другите да си кажат виждането по въпроса smile.gif
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 14 Апр 2008 16:51

Относно пликовете , чувалите зе смет, пластмасови чаши , чинийки, бъркалки и сламки, дори и алуминиеви скари за еднократна употреба - работя в такава фирма така че мога да взема

jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 16:59

Ето виждаш ли,че е било полезно,относно яденето и месото,все ще има някой,който не ще това ,ами онова,с което бихме могли да сме наясно и на 4 да сме готови,без да обсъждаме повече ! Та това ми беше на ума . Колежката Джейн правилно е отбелязала за чувалите ,е значи те са от нея,като се има изпредвид ,че ще се купува от МЕТРО ,значи на двама по един чувал ,мисля за тия дни ще стигнат !
Ребрата са мнноооооооооооООООООгггООООО хубава идеа ммм,пържолка ,кюфтак,мазна наденичка,да омазни скарата wink.gif може и рибка ако някой иска ...Аз например бих направил и шаран на шайби на скарата,та с биричката мн върви :thumbsup:

jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 17:11

jane_nik27 написа: и алуминиеви скари за еднократна употреба - работя в такава фирма така че мога да взема
Би ли споделила по подробно,размер ,цена и т. н .

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 14 Апр 2008 17:29

От алуминките има много видове, но конкретно скарата / 341х229х24 мм/ и вместимост 1400 мл за нас струва 100бр-19 лв. има и голяма тава / 398х338х49 мм/ - вместимост 4750 мл - 40бр 20 лв. Бройките може да бъдат колкото ни трябват. Има и алумин.фолио и хартия за печене

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 14 Апр 2008 17:40

Нямах си идея, че jane_nik27 е колежка wink.gif
Всъщност и при мен може да има промени и да се наложи сам да идвам, та и аз може да мина на единична. Но има още време...

jane_nik27, от пластмасовите неща ще ни трябват вилици, ножчета, големи чинии основни, по малки - салатени, чаши по 500 ml и за бира и за безалкохолно, по малки чашки за кафе и аперитивите. Имате ли ги? А торбички за фризер 2 л?
Чувалите за смет можем и от Метро да вземем - ролка с 10 чувала е 3 лв и нещо. А в чувалите ще слагаме накупените провизии, за по лесно транспортиране до пикника. И вече след това - и за боклука. От алуминиевите неща и скарите мисля, че няма да има нужда - като има барбекюта. Но ако някой друг мисли инак - да го казва.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 14 Апр 2008 17:46

Ами ние незнам, какво можем да донесем .... кажете какво и де да знам .. на по 21-2 години сме, не сме запознати с готвенето и т.н. happy.gif .... така, че нз освен нещата ни необходими за нощуване и запасите ни от хладни оръжия друго незнам какво .... можем да помогнем с пазаруването ?! Имам и туба за бензин ако трябва за генератора ... но просто не се сещам какжо друго ... Румене ако има какво ... кажи и ще се мъчим да го доставим :thumbsup:
Nihon No Kuruma

Аватар
milene90

Мнение от milene90 » 14 Апр 2008 20:08

Извинявам се тъпия въпрос ,но прочетох 4 страници назад и не разбрах каде ще е срещата ..нещо Асеновград прочетох нещо практикер Пловдив ....
аз съм от Пловдив
казвайте каде,кога,и кво да нося :thumbsup:
Изображение

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 14 Апр 2008 20:15

[quote="roumen68"]Нямах си идея, че jane_nik27 е колежка wink.gif
Всъщност и при мен може да има промени и да се наложи сам да идвам, та и аз може да мина на единична. Но има още време...

jane_nik27, от пластмасовите неща ще ни трябват вилици, ножчета, големи чинии основни, по малки - салатени, чаши по 500 ml и за бира и за безалкохолно, по малки чашки за кафе и аперитивите. Имате ли ги? А торбички за фризер 2 л?

Ми ето двойната стая може да влезе в употреба biggrin.gif /носиш на закачки нали/
а пластмасовите джунджурии са от мен - имаме всичко

jingo

Мнение от jingo » 14 Апр 2008 20:16

До Джейн : Благодаря за инфото,не съм срещал подобни артикули или не съм им обръщал внимание ! До Волфчо : ентусиазъм+ настроение,това е достатъчно ...еми земете си по некое маце , До Румен 68-Винаги когато е ставало въпрос ,кой какво ще яде или пие,винаги е имало загуба на време от към договорка,та затова мисля за ПРИМЕРЕН списък кои какво ще консумира,да не забравя и кой каква музика ще иска ,та сондажа на това ,само би допринесло към добро ,нали ! Аз съм на ребра ,пражоли и кюфтаци ,ако има съмишленици ще напрая и нещо рибно !
Струва ми се,че малко са интересуващите се хора ...все пак нямаме домакин и всеки тр да е част от купона,нали ?
Пропуснах да запитам кой ква Видео техника ще носи,за достоверно и качествено запечатване на събитието rolleyes.gif :thumbsup:

jane_nik27

Мнение от jane_nik27 » 14 Апр 2008 20:20

Аз бих пробвала шаранчето на шайби

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 14 Апр 2008 20:59

jane_nik27 написа:
Ми ето двойната стая може да влезе в употреба biggrin.gif /носиш на закачки нали
Ако и ти носиш на похъркващи мъже (когато им се случи да поспят) - имаме сделка! wink.gif :thumbsup:

По стотина бройки от всяко от нещата може и да стигнат. От торбичките за фризер - повечко. Идеални са за всякакво съхраняване и опаковане на храна в полеви условия.

А за рибата - ако има второ барбекю, няма да стане на едно да печем и месото и рибата. Имам решетка, тип щипка в която влиза рибата и се затваря, после цялата решетка се обръща на жарта и като е готово - се отваря. Ако ще има и риба - мога да я донеса. По 3 средно големи риби могат да се пекат наведнъж. Може и на жар, на запален огън, не на барбекю. Но в полеви условия който се хване да я приготвя - 3 дни после ще ухае на рибка biggrin.gif
milene90 написа:Извинявам се тъпия въпрос ,но прочетох 4 страници назад и не разбрах каде ще е срещата ..нещо Асеновград прочетох нещо практикер Пловдив ....
аз съм от Пловдив
казвайте каде,кога,и кво да нося :thumbsup:
Срещата ще бъде на Свети Кирик, пристигане на 3-ти Май вечерта, освобождаване на стаите на 6-ти до обяд. Добре си дошъл (дошла?) rolleyes.gif Кажи колко човека и какъв тип стая искаш - единична, двойна, апартамент?
Началото на темата е май на 46-та стр. от тази тема.
jingo написа: Пропуснах да запитам кой ква Видео техника ще носи,за достоверно и качествено запечатване на събитието rolleyes.gif :thumbsup:
От мен - фотоапарат SONY 7,2 Mp и DVD видеокамера, отново SONY. На лаптопа накрая мога да размножа на DVD дискове за всеки видеото и снимките.
Последно промяна от roumen68 на 14 Апр 2008 21:16, променено общо 1 път.

Публикувай отговор