newmiro написа:roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личност

направо да ти се чуди човек как ти се занимава

не че е лошо де, даже напротив

Нощувал съм доста пъти на Свети Кирик, от години. Познавам комплекса, мястото. От над 10-тина години много пътувам с кола в командировки, не само в БГ, а и в чужбина. И съм придобил навика да си планирам внимателно нещата - от какво ще имам нужда на път, или когато съм на друго място за определено време. Така че почти нищо да не може да ме изненада. Спрямо по-рядко пътуващите хора съм станал експерт по въпроса какво да има в багажа и какво не според очакваните условия. Това е и някакъв вид тръпка
Идеята ми е тази среща да се организира така, че почти да не ни липсват удобства, макар и на пикник. И възможно повече хора да останат доволни от това, че са дошли. В края на краищата аз също имам полза нещата да са за шестица и да си изкарам чудни почивни дни. Както и всеки друг, който ще дойде. Комбинация от хубава природа, интересен хотел-бивш манастир, събиране на хора с еднакви интереси (TOYOTA), наличие на вкусна храна, много напитки, като в същото време това няма да е скъпо удоволствие - хотела е евтин , продуктите са от Метро. Ще си донесем кой каквото може достатъчно неща за да се чувстваме като у дома в планината. Аз ще се погрижа за музиката и то по начин, осигуряващ условия и настроения за танци. Но не мога да направя кой знае колко много за други развлечения. Затова нека всички да помислим - освен ходене на писта, ядене и пиене, музика и спане - какво друго може да ни развлича.
Това ми е концепцията, но аз искам нещата да се обсъждат от всички тук. Не искам идеите да са само мои. Нека всеки прояви инициатива, да помисли как нещата могат да се получат по-хубави.
Ще бъда неприятно, ако няма инициативи, съберем се както съм предложил и в един момент избухва народно недоволство - защо това не е така, а инак biggrin.gif Или натъпкваме се с пържоли и бира до небцето, лягаме на полянката в безпомощно състояние и така откарваме до другото хранене - само с потрепване на клепачите като единствен признак за живот laugh.gif
Така няма да помним това събиране дълго-дълго. Затова - действайте и предлагайте каквото се сетите, та ако ще и игра на прескочи кобила на полянката biggrin.gif

Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!