Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
desSs

Мнение от desSs » 09 Апр 2008 12:05

newmiro написа: два въпроса има обаче - дали ще сме само двамата, и дали да вкарвам колата в бокса, че и изкривих калника онзи ден blush.gif (много зависи какво и кога ще се реши). други за 19 има ли. то отпадна ли като вариант или има още хора, които са навити?
и аз се освободих за 19-ти...ше дойда да викам за най-добрия tooth.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 09 Апр 2008 14:22

значи сме 4ма човека за 19ти. може да спретнем нещо скромно smile.gif

идеята на писта дракон е че не е само права, ами е затворена писта със завои и асфалт, а не изляти плочи. затова предполагам повечето ще искат да отидем там. ще проучим дали само неделя работят или могат да я отворят и понеделник, когато сме там май месец, за да не изнасилваме нещата. иначе ако сега отидем четиримата човека на 19ти които се събрахме ще имаме съвсем прясна информация:)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 09 Апр 2008 15:02

Аз тъйкато вече сглобих други планове за 19-ти ,ще следя темата и ако случайно се прибера в Пловдив до събота ще дойда при вас biggrin.gif
Изображение1G-FE

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 09 Апр 2008 15:49

за 19ти ние сигурно ще пътуваме събота и евентуално ще ходим на пистата неделя. голямо евентуално обаче.
говорих с човека организатор. първо ми каза че за ден да запазим пистата било 1к лева wacko.gif wacko.gif wacko.gif
питах дали можем да я посетим поединично без да я запазваме. отговориха ми че ако имало някакво мероприятие, можело да се сместим в него. това говоря за 19ти, по-точно 20ти, щото ние на 19ти ще пътуваме. между 3 и 6 май пича заминавал на 4ти и пистата щяло да бъде затворена. все пак нищо не било окончателно, ще се чуем пак към края на тази седмица. пускам друга тема, за да разбера колко хора и кога ще ходим евентуално на пистата, за да имам отговор за бройка.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 09 Апр 2008 17:22

roumen68 написа:Абе няма ли да ни пуснат на пистата на летище Пловдив? rolleyes.gif
Тъкмо се пада под Свети Кирик и който не иска да напуска пикника - отгоре с бинокъл може да наблюдава. Примерно двубоят между кацащ Boeing 737 и една Celica или Supra пред него laugh.gif laugh.gif
Ееее аз трябва да се ограничавам до 3-та да е честно, айде отстъпвам на Supra-та laugh.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 09 Апр 2008 20:02

newmiro написа:значи сме 4ма човека за 19ти. може да спретнем нещо скромно smile.gif
5ma, az sashto mislia da doida smile.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 10 Апр 2008 00:35

Вариант за 3-4 часа няма ли? unsure.gif
Иначе надявам се да се съберем поне десет човека та да е по 100лв. на човек :thumbsup:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 10 Апр 2008 01:14

да, и на мен ми хрумна че ако се съберем за цял ден 10 човека минимум си струва. пак ще се чуя с пича и ще говорим.

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 10 Апр 2008 02:36

desSs написа:
И аз се освободих за 19-ти...ше дойда да викам за най-добрия tooth.gif
DesSs, а как да те навием да дойдеш и на 3-ти? И да замениш разходката из фарисейска Гърция (навярно) със среща с любимият форум сред девствената свежест на Родопите? wink.gif
---------------------

А ето значи какво е човек да е сериозен по даден въпрос: :thumbsup:
Днес купих обещаният за пикника генератор. Вече е осигурен тока, а това най вече касае осветлението и музиката! Много симпатична машинка, мърка като 3-месечно коте wink.gif

Изображение
Изображение
Последно промяна от roumen68 на 10 Апр 2008 13:06, променено общо 1 път.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 10 Апр 2008 06:18

roumen68 написа:
desSs написа:
И аз се освободих за 19-ти...ше дойда да викам за най-добрия tooth.gif
DesSs, а как да те навием да дойдеш и на 3-ти? И да замениш разходката из фарисейска Гърция (навярно) със среща с любимият форум сред девствената свежест на Родопите? wink.gif
нЕма начин, Халкидики ме зове tongue.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 10 Апр 2008 09:42

мм, много е хубаво там, приятно! smile.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 10 Апр 2008 10:03

roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личност smile.gif направо да ти се чуди човек как ти се занимава smile.gif не че е лошо де, даже напротив smile.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 10 Апр 2008 10:12

newmiro написа:roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личност smile.gif направо да ти се чуди човек как ти се занимава smile.gif не че е лошо де, даже напротив smile.gif
бил е културно-масова дейност в пионерския отряд, и му е останало от там tooth.gif

Аватар
Corolla_E9

Мнение от Corolla_E9 » 10 Апр 2008 11:44

аз няма да мога да дойда... така ми направиха новия график, че само понеделник и вторник почивам :/

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 10 Апр 2008 12:46

newmiro написа:roumen68 интересно ми е с какво се занимаваш, понеже те виждам че си ултра организаторска личност smile.gif направо да ти се чуди човек как ти се занимава smile.gif не че е лошо де, даже напротив smile.gif
Нощувал съм доста пъти на Свети Кирик, от години. Познавам комплекса, мястото. От над 10-тина години много пътувам с кола в командировки, не само в БГ, а и в чужбина. И съм придобил навика да си планирам внимателно нещата - от какво ще имам нужда на път, или когато съм на друго място за определено време. Така че почти нищо да не може да ме изненада. Спрямо по-рядко пътуващите хора съм станал експерт по въпроса какво да има в багажа и какво не според очакваните условия. Това е и някакъв вид тръпка smile.gif

Идеята ми е тази среща да се организира така, че почти да не ни липсват удобства, макар и на пикник. И възможно повече хора да останат доволни от това, че са дошли. В края на краищата аз също имам полза нещата да са за шестица и да си изкарам чудни почивни дни. Както и всеки друг, който ще дойде. Комбинация от хубава природа, интересен хотел-бивш манастир, събиране на хора с еднакви интереси (TOYOTA), наличие на вкусна храна, много напитки, като в същото време това няма да е скъпо удоволствие - хотела е евтин , продуктите са от Метро. Ще си донесем кой каквото може достатъчно неща за да се чувстваме като у дома в планината. Аз ще се погрижа за музиката и то по начин, осигуряващ условия и настроения за танци. Но не мога да направя кой знае колко много за други развлечения. Затова нека всички да помислим - освен ходене на писта, ядене и пиене, музика и спане - какво друго може да ни развлича.

Това ми е концепцията, но аз искам нещата да се обсъждат от всички тук. Не искам идеите да са само мои. Нека всеки прояви инициатива, да помисли как нещата могат да се получат по-хубави.
Ще бъда неприятно, ако няма инициативи, съберем се както съм предложил и в един момент избухва народно недоволство - защо това не е така, а инак biggrin.gif Или натъпкваме се с пържоли и бира до небцето, лягаме на полянката в безпомощно състояние и така откарваме до другото хранене - само с потрепване на клепачите като единствен признак за живот laugh.gif
Така няма да помним това събиране дълго-дълго. Затова - действайте и предлагайте каквото се сетите, та ако ще и игра на прескочи кобила на полянката biggrin.gif :thumbsup:
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Публикувай отговор