Въпрос към по-опитните в областта - Тechstream 16 дали ще диагностицира правилно (и изцяло) модели от 2023 г? Например Корола хибрид. Защото намерих версия 18 и с нея не открива/няма връзка с някои модули, повечето от които е логично, защото ги нямам. Но не засича TPMS! Показва модула с *... Всичко друго бачка (поне тези, които проверих), но точно това липсва. С кабел Mongoose JLR Pro.
Имам и версия 16, но още не ми е останало време да пробвам дали бачка. Ама си мисля, че като е стара версия е възможно да няма пълен достъп до всички ECU-та.
И дали има някаква особеност за връзка с TPMS-а? Връзката я правя с натиснат 2 пъти бутон старт (Ignition On), дали не трябва да е на запалена кола, вратите трябва ли да са затворени - ей такива особености дали има?
В момента нямам никаква необходимост от диагностика, ама се опитвам да си вкарам нещата в режим готовност

А и ми е интересно какви неща мога да правя с тази програма. Нещо като котешкото любопитство
ПП И още няколко въпроса - какво е Vehicle Configuration Code, къде може да се намери/види и имаме ли нужда от него при работа с гореспоменатия софтуер?