Страница 49 от 75

Публикувано на: 02 Апр 2008 06:03
от Wolfcho
Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята smile.gif

Публикувано на: 02 Апр 2008 09:31
от jamie
desSs написа:
jamie написа:
desSs написа:или един върху друг tooth.gif
п.п. сори не се сдържах biggrin.gif
Кантара при мене носи до 50 кила :whistle: laugh.gif
е, ако е над 50 ти ше си отгоре, къв ти е проблема tooth.gif
Мързи ме беееее ! sleep.gif cool.gif

Публикувано на: 02 Апр 2008 11:01
от roumen68
Wolfcho написа:Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята smile.gif
Можем и общо да съберем пари за някакъв награден фонд за победителя! :thumbsup:
Ако сувенирите от магазините на Тойота - разни тениски, шапки не бяха с такива безумни цени - на първо място бих предложил именно такова нещо да се купи предварително. Все пак това може да се обсъди smile.gif

Публикувано на: 02 Апр 2008 14:22
от jamie
Че въпросните рекламни дрешки може и да се изработят - има дори такъв човек в почти всички автофоруми - с това се занимава !

Публикувано на: 02 Апр 2008 15:07
от newmiro
ехеее, мен да ме няма няколко дена и тука станали такива размествания..

аз съм за и пистата, и състезанието в планината. подкрепям и двете smile.gif smile.gif smile.gif

Публикувано на: 02 Апр 2008 16:09
от roumen68
Eто тази маса е добре да се запази от сутринта, защото на тази поляна се правят доста пикници, а да сме насядали на земята не е най удобното. Това е единствената маса на поляната. Малко са изпочупени пейките (сега не знам как е), но пак е по-добре от нищо.


Изображение



Това е поляната, вижда се и пътя, някъде тук ще бъде финиша на състезанието. Вече бях споменал - на едно място, малко след селото има една площадка, където се прави осморка за да може да се вземе следващият завой. Та от нея площадка до тук, до поляната може да бъде отсечката.

Изображение



В близост до масата има чешма със студена вода.

Изображение

Публикувано на: 02 Апр 2008 21:25
от max-2
Абе много хубаво си изкарахме миналата година, запознахме се с интелигентни и приятни хора и разпуснахме подобаващо, надявам се и тази среща да е така. А Румен е един кулинарен виртуоз :thumbsup:

Публикувано на: 03 Апр 2008 11:53
от roumen68
max-2 написа:Абе много хубаво си изкарахме миналата година, запознахме се с интелигентни и приятни хора и разпуснахме подобаващо, надявам се и тази среща да е така. А Румен е един кулинарен виртуоз :thumbsup:
Благодаря ти Max-2! :thumbsup:
В интерес на истината тогава допуснах 2 грешки:
- пържолите престояха известно време в торбички в марината с подправки, нарязан лук и вино. Което иначе им придаде чудесен вкус. Но след време разбрах, че виното стягало месото и го прави по-жилаво. И наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.

Публикувано на: 03 Апр 2008 13:04
от diver
roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!

Публикувано на: 03 Апр 2008 13:14
от desSs
diver написа:
roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!
присъединявам се mad.gif бива ли баш по обедно време бе човек, и то с такива подробности mad.gif две седмици са му малко laugh.gif

Публикувано на: 03 Апр 2008 13:21
от diver
desSs написа:
diver написа:
roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!
присъединявам се mad.gif бива ли баш по обедно време бе човек, и то с такива подробности mad.gif две седмици са му малко laugh.gif
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif

Публикувано на: 03 Апр 2008 13:30
от Me4oKyX
Заседанието по обвиненията ще се проведе на гореупоменатите ливади, а всички писъстващи ще са жури, решаващо ще бъде ли помилван или ще има и по-строга присъди laugh.gif В най-добрия случай, ще има втори шанс за убеждаване на журито на следващия ден tongue.gif

P.S. Бирата ще е от мен happy.gif

Публикувано на: 03 Апр 2008 14:02
от roumen68
diver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата smile.gif
На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.

А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед.... tongue.gif
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер. tongue.gif

Публикувано на: 03 Апр 2008 14:06
от Ael
roumen68 написа:
diver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gif
..Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед.... tongue.gif
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер. tongue.gif
Имаш право да мълчиш, всичко което кажеш може да се изпозлва срещу теб на 3-ти ...

Публикувано на: 03 Апр 2008 14:30
от diver
roumen68 написа:
diver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата smile.gif
На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.

А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед.... tongue.gif
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер. tongue.gif
Млъкни бе САТАНА! Е ся ядох и па съм гладен! ше маже пържолките с мед....неверник....маринката и със сметанка става....уф, отивам до кухнята. то се е видело, че нема да запаза тия 100 кила дет съм си отгладувал....