Публикувано на: 02 Апр 2008 06:03
Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята 

Мързи ме беееее !desSs написа:е, ако е над 50 ти ше си отгоре, къв ти е проблемаjamie написа:Кантара при мене носи до 50 килаdesSs написа:или един върху друг![]()
п.п. сори не се сдържах biggrin.giflaugh.gif
Можем и общо да съберем пари за някакъв награден фонд за победителя!Wolfcho написа:Uphill race SUPER laugh.gif .. сега ще си натросха бронята трябваше ли да даваш идеята
Благодаря ти Max-2!max-2 написа:Абе много хубаво си изкарахме миналата година, запознахме се с интелигентни и приятни хора и разпуснахме подобаващо, надявам се и тази среща да е така. А Румен е един кулинарен виртуоз
Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gifdesSs написа:присъединявам сеdiver написа:Предлагам двуседмичен бан на колегата, поради опит за убийство на член на форума. Замалко не умрях от слюноотделяне!roumen68 написа:... наиситна, пържолите бяха вкусни, но не и крехки. Докато марината с разтворена в нея горчица дава крехкост на месото. Ако няма други рецепти и предложения - този път няма да ползваме вино, а ще слагаме горчица в маринатата. Час-два да престоят - стига.
- скарата беше много силно разпалена, капещата мазнина от пържолите се запалваше на секундата и ставаха буйни пламъци, високи поне метър. Което пък даде черен цвят на пържолите biggrin.gif Та вече ще мятаме месото само на умерено разпалена скара.бива ли баш по обедно време бе човек, и то с такива подробности
две седмици са му малко laugh.gif
А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
Имаш право да мълчиш, всичко което кажеш може да се изпозлва срещу теб на 3-ти ...roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
..Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.
Млъкни бе САТАНА! Е ся ядох и па съм гладен! ше маже пържолките с мед....неверник....маринката и със сметанка става....уф, отивам до кухнята. то се е видело, че нема да запаза тия 100 кила дет съм си отгладувал....roumen68 написа:А! Тава пържоли?! Че за кого по-напред ще стигне една тава?! biggrin.gifdiver написа:
Може да отърве бана само с тава пържоли, приготвени по гореописаният начин и обилно полети с бира biggrin.gif
Аз говоря за сериозни работи, една тава - то не си струва да цапаме скарата![]()
На миналогодишното събиране бяхме взели точно по 1 кг. свински пържоли без кост на човек. От събота следобяда до неделя до обяд, когато си тръгнахме. Останаха пържоли разбира се и си ги разделихме, та нищо не се хвърли. От тези торбички за фризер имахме тогава много - в тях престояха пържолите в маринатата, после в тях си опаковахме останалите неща.
А този път се планира 2 дена пикник, значи и малко повече от кило на човек. По добре е да остане, отколкото да недостигне, нали така?Можем освен пържоли - да вземем и ребърца примерно. Подочух, че ставали чудесни, ако в маринатата им се добави малко мед....![]()
За гарнитура - задушени пролетни картофки в тава на скарата, с малко вода, олио, сол и червен пипер.