Кантара при мене носи до 50 килаdesSs написа:или един върху другroumen68 написа:Но въпросът е, че на това тясно легло двама могат да лежат само странично. biggrin.gif![]()
п.п. сори не се сдържах biggrin.gif

ами аз съм джентълмен и не драскам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:драснете после как сте се групирали laugh.gifdiver написа:desSs написа:или един върху друг![]()
п.п. сори не се сдържах biggrin.gif![]()
![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
румка,,това е само ако шнорхела е малък и няма дебитroumen68 написа:Бре, това с леглата почна да става като Кен Лий biggrin.gif
Ами заповядайте на 3-ти в единични стаи и за 3 нощи има какво да се експериментира и открива.
(Здравно предупреждение - заспиването в положение 69 крие риск от задушаване...) biggrin.gif biggrin.gif
е все може да забършат по някоя стопаджийка по пътя laugh.gifrudolf написа:експертите са дефицитdesSs написа:начи първо проверка на шнорхелите на поляната, и тогаз по стаите laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:румка,,това е само ако шнорхела е малък и няма дебит![]()
![]()
е то ако не дойдете сега--може да няма следващ,,,само обещаватеdesSs написа:е все може да забършат по някоя стопаджийка по пътя laugh.gifrudolf написа:експертите са дефицитdesSs написа:начи първо проверка на шнорхелите на поляната, и тогаз по стаите laugh.gif laugh.gif laugh.gif![]()
![]()
а ако стане купоня, на следващия тийм-билдинг и ние с пепито ше дойдем, да видим за кво става въпрос laugh.gif
Аз кат професионален водолаз мога да обясня на дамската част ако е нужно ;)rudolf написа:експертите са дефицитdesSs написа:начи първо проверка на шнорхелите на поляната, и тогаз по стаите laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:румка,,това е само ако шнорхела е малък и няма дебит![]()
![]()
ааа дивер ако ще мери шнорхелите-ще ни излезе лошо име laugh.gifdiver написа:Аз кат професионален водолаз мога да обясня на дамската част ако е нужно ;)rudolf написа:експертите са дефицитdesSs написа:начи първо проверка на шнорхелите на поляната, и тогаз по стаите laugh.gif laugh.gif laugh.gif![]()
![]()
мдам.... и Десс главен съдия...rudolf написа:
ааа дивер ако ще мери шнорхелите-ще ни излезе лошо име laugh.gif
желязна ръка в кадифена ръкавица biggrin.gif
остава и награди да обявим след мерилката и ще заприличаме на ранните мото-събори
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта