търся съвет за покупка на Тойота Айго
Ми няма значение - нали е нова с гаранция
Аз на времето избрах стария авенсис 2008 вместо новата корола за същите пари и не съжалявам. Просто предпочитам по-голяма кола. Ако пък човека може да си позволи корола и не държи за ММ трансмисия - мисля че това е най-доброто решение.

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
ще поразгледам днес и утре , ще попрочета и сигурно понеделник евентуално ще посетя ТМ Ауто , за да се кача на тест драйв . дано да има с ММТ кутия някой ярисче , че да разбера аджеба струва ли си инвестицията заради нашият мързел .
знам че има възможност и да ме оплюете , но някой има ли впечатления от новият Colt на Mitsubishi ?
знам че има възможност и да ме оплюете , но някой има ли впечатления от новият Colt на Mitsubishi ?
относно идеята за по голям автомобил , ако мога някак да изкрънкам от баща си да ми даде 4/5000 може и да скоча направо на Аурис 1.4 Д-4Д с ММ кутия . отива към 30 , но ако някак докарам и добри лизингови условия при едни 25к първоначална вноска и останалите 5/6000 за 3/4 години може и да стане врътката .
а относно Колт-а вече няма дизелови модификации - продават само бенз . понеделник или вторник като съм по свободен ще ида до Тойота и ще разказвам после
а относно Колт-а вече няма дизелови модификации - продават само бенз . понеделник или вторник като съм по свободен ще ида до Тойота и ще разказвам после

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Що не го "изкрънкаш"баща ти да ти даде направо 40-50 хилки и да си сгънеш едно баварче?Archo написа:относно идеята за по голям автомобил , ако мога някак да изкрънкам от баща си да ми даде 4/5000 може и да скоча направо на Аурис 1.4 Д-4Д с ММ кутия . отива към 30 , но ако някак докарам и добри лизингови условия при едни 25к първоначална вноска и останалите 5/6000 за 3/4 години може и да стане врътката .
Е Тойота като произвеждат и шевни машини колите на такива ли ти приличат biggrin.gifNixter написа:Нещо съм се заблудил покрай тоя изтребител на Митсубиши
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_F-2
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Като седнеш зад волана изведнъж ще пораснеш.Пък в сервиза те си ги поддържат.Ако това е проблема-не се тревожи.То и за Ауриса е същото.И за Айгото.Archo написа:не съм дорасъл още за да карам БМВ и да го поддържам сам ;)nowyaris написа:Що не го "изкрънкаш"баща ти да ти даде направо 40-50 хилки и да си сгънеш едно баварче?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
За Тойотите също не дават частите без пари. Вервай ми!Archo написа:имам предвид че ако се счупи нещо при БМВ сигурно струва майка си мангизи
Но нали все пак говориш за нов автомобил, той си има гаранция.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Личните ми впечатления не са съвсем такива....Archo написа:имам предвид че ако се счупи нещо при БМВ сигурно струва майка си мангизи
Вярно, че БМВ-то бе старо, но и цените за единствения ремонт (смяна на демпферна шайба на коляновия вал) не бяха плашещи...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008