Редовна среща на клуба
-
Ами,затова Пловдив!!!mitos написа:Идеята за събор е много добра кофтито е че сме от всички краща на BG
Аз съм от Стара Загора и нещо не ми се ходи чак до София,а и няма къде да остана там,нема само гъз път да види,ами може и да се попийне малко ве4ерта...

п.с.: И аз съм към 20-годишните ОРИГИНАЛНИ японки!

DAEWOO Espero 1.8i, 95ps, 1996 year.
- Corolla_E9
Re: ..
Морето ОК, ма много далеч във времето... Идеята за среща през Април е доста добра. Ако е в София ще го организираме лесно. Някой даде идея за Пловдив - еми, може и там. Наистина да се хванем и да си направим една голяма среща.rudolf написа:темата почва да се оформя от редовна среща към годишна среща на клуба
на морето през сезона, ще бъде най готиния тийм билдинг
Re: ..
оки,,аз товага ще се включа на втората с кола,щото някак среща в софия с пасата,ми е леко лишена от вълнение и емоционален трепет:(lpcrooks написа:Морето ОК, ма много далеч във времето... Идеята за среща през Април е доста добра. Ако е в София ще го организираме лесно. Някой даде идея за Пловдив - еми, може и там. Наистина да се хванем и да си направим една голяма среща.rudolf написа:темата почва да се оформя от редовна среща към годишна среща на клуба
на морето през сезона, ще бъде най готиния тийм билдинг
може до пловдив, ама да включим и писта дракон до калояново в програмата 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

аз знам, че работи неделя. ще проверя все пак, защото от доста време ми се ходи там biggrin.gif

къде без тях/васdesSs написа:клакьорки трябват ли ви biggrin.gif

който даде повече, за него ще викамrudolf написа:много зависи за кой ше вика biggrin.gifdesSs написа:клакьорки трябват ли ви biggrin.gif
десс аре да викаш за нас с тошко щото мие басов тембъра,а тошко е малка душица,
ню миро има силен глас и сам може да си вика в колата

п.п. ти отде знаеш на миро какъв му е гласа laugh.gif
дессс даваме колко искаш, ако работиш на кредит,,с 100тина години гратисен безлихвен периодdesSs написа:който даде повече, за него ще викамrudolf написа:много зависи за кой ше вика biggrin.gifdesSs написа:клакьорки трябват ли ви biggrin.gif
десс аре да викаш за нас с тошко щото мие басов тембъра,а тошко е малка душица,
ню миро има силен глас и сам може да си вика в колатаче тряа водя ярето на автомивка laugh.gif
п.п. ти отде знаеш на миро какъв му е гласа laugh.gif
наша си нашааа biggrin.gif
кой дава повече???

БУРГАСКИ ФЕНОВЕ
АБЕ НЕМА ЛИ ФЕНОВЕ НА ТОЙОТА ОТ БУРГАС[/b] ..БРЕЙ ..
ГЛЕДАМ ИМА ВЕЧЕ 20-30 АУРИСА ,АМЧИ ХАЙДЕ ДА СЕ ВИДИМЕ ! НАПРИМЕР АКО ЩЕ Е ЗА КРЪЧМА ДОЛУ НА АДАМ И ЕВА ИМА МЯСТО,АКОЩЕ ДЖИТКАМЕ ,НА ПОЛИГОНА ПРЕДИ КАБЛЕШКОВО ИЛИ НА СТАРОТО СЕЛСКОСТОПАНСКО ЛЕТИЩЕ ?