Въпрос при покупка на Toyota Corolla Verso

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 23 Юни 2008 13:56

Ако искасх да е по-евтино е по-добре 1.8VVTI, но ако искаш да върви по-добре е 2.2Д4Д smile.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 23 Юни 2008 19:34

gogo_dobrev написа:Наистина при пробег от 15000 до 20000 км. годишно е по-разумно да се вземе бензинова, предвид разликата в цените, а пък и щом върви добре и е пъргава, май наистина вече със се насочил към 1,8 VVT-I, 129 к.с. . :thumbsup:
Всички Вие за да оправдаете думите си, говорите за нови коли! А колко процента от Вас карат такива?

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 23 Юни 2008 19:47

LEXUS написа:[

П.С. Кики,в твоя случай с дизел ти идва по-евтино,аз това не оспорвам. rolleyes.gif
А защо публично не казваш, че всичките приказки за защита но бензиновите коли Изречени до тук, са за НОВОЗАКУПЕНИ коли, които се карат само събота и неделя и много рядко през седмицата? С една дума-минават малко километри?Защо само моя случай с дизела да ми идва по-евтино? На всеки, който кара стара кола -Тойота,дизел, му излиза по-евтино.Айде сега ми кажи, колко процента от колегите карат нови коли!

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 23 Юни 2008 20:07

@Kiki

ами той през цялото време го казва при сравненията.разбира се,че точно това е обективната съпоставка.за употребявани коли вече става твърде субективно,човек може да направи много добра сделка и тогава сметката е друга.
нови коли ще карат все повече хора също и в бг,защо не.
знаеш ли,че например в германия 60% от новозакупените коли се регистрират като фирмени.така че не чак толкова обикновени хора си позволяват това.
а в австрия има толкова стари коли,че такива и в бг не съм виждал,много здрава криза удари.при вас в бг има все още развитие,та не я усещате толкова.

ps: моята кола я взех чисто нова,ако ще ги броим. wink.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 23 Юни 2008 20:27

jim_beam написа:@Kiki

ами той през цялото време го казва при сравненията.разбира се,че точно това е обективната съпоставка.за употребявани коли вече става твърде субективно,човек може да направи много добра сделка и тогава сметката е друга.
нови коли ще карат все повече хора също и в бг,защо не.
знаеш ли,че например в германия 60% от новозакупените коли се регистрират като фирмени.така че не чак толкова обикновени хора си позволяват това.
а в австрия има толкова стари коли,че такива и в бг не съм виждал,много здрава криза удари.при вас в бг има все още развитие,та не я усещате толкова.

ps: моята кола я взех чисто нова,ако ще ги броим. wink.gif
С това съм абсолютно съгласен,но и за мое голямо съжаление у нас все още нещата за болшинството от хората са трагични и това-нова кола все още е химера,поне за 90% от хората. wink.gif

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 24 Юни 2008 07:55

Темата беше каква нова кола да си вземе колегата и всички доводи бяха за новозакупени коли(разход по каталог,и др,)
Не сме седнали да срабянваме нов бензин със стар дизел .
Нещата трябва да са съпоставими.

Аз също карам нов автомобил ( вече е на 450км.), а имам и малка бензинова кола за градски условия (която също я взех чисто нова), и смятам че все по-вече хора ще купуват нови коли.

Ако иска колегата да дойде в неделя,ще му дам да покара бензиновата Корола Версо и нека сам да си направи извода.
Нали затова е форума да си помагаме. biggrin.gif
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 24 Юни 2008 16:20

Да, ама няма да сме ние, ако не си начешим езиците! :whistle:
Последно промяна от Kiki на 24 Юни 2008 20:10, променено общо 1 път.

gogo_dobrev

Мнение от gogo_dobrev » 24 Юни 2008 17:54

Kiki написа:Да, ама няма да сме ние, ако не си нечешим езиците! :whistle:

И по добре, защото доста ми помагате при избора biggrin.gif

gogo_dobrev

Мнение от gogo_dobrev » 24 Юни 2008 18:06

joro_206 написа:Темата беше каква нова кола да си вземе колегата и всички доводи бяха за новозакупени коли(разход по каталог,и др,)
Не сме седнали да срабянваме нов бензин със стар дизел .
Нещата трябва да са съпоставими.

Аз също карам нов автомобил ( вече е на 450км.), а имам и малка бензинова кола за градски условия (която също я взех чисто нова), и смятам че все по-вече хора ще купуват нови коли.

Ако иска колегата да дойде в неделя,ще му дам да покара бензиновата Корола Версо и нека сам да си направи извода.
Нали затова е форума да си помагаме. biggrin.gif

Ами честито колега за новата придобивка и да си я караш безаварийно :thumbsup: . Дано и аз скоро да се сдобия с Verso. Тази седмица ще преговаряме с дилъра, но от ТМ Ауто ми казаха, че трябва да почакам около два месеца за доставката. Дано да я докарат по рано като на теб worthy.gif

Публикувай отговор