Заслужава ли си Тойота?Мит ли е качеството на Тойота?
-
- Обратна връзка:
А дали след тази манипулация , въздушните възглавници са активни все още , влияe ли им на тях това ?
Последно промяна от Instability на 30 Яну 2009 14:55, променено общо 1 път.
Toyota Avensis 2.2D-4D Luxury- 2007
Не би трябвало да влияе върху въздушните възглавници, понеже реално изключваш само пищялката. То си пише b-on & b-off, което аз си го разбирам като beeper-on & beeper-off - beeper го приемам като пищялка или там както трябва да се преведе. Така просто спирате сигнала, но за да се отворят въздушните възглавници, наистина трябва да сте с колани, независимо дали ви писука или не :)
Мдамммм.... вдига 200 на задна......
ми аз като те гледам май яко ги жълчиш тия коли смисъл некав състезател ли си.Земи си купи едно ламбо и нема да имаш проблемНе съм ходил във VAG фирмен сервиз, въпреки, че първата ми лична кола бе Голф 1 (дизел 1.5), но от 'приближените' до ВАГ сервизи съм особено впечатлен - 4 г бях с Шкода и 8г бях с Опели Астра F, G и Зафира, включващи първо гаранционни, след това извънгаранционни ремонти в официалните им сервизи
На шкодата при опит да сменят тампон на носач скъсаха шпилка, държаща носача към купето, след което 'смело' взеха решение да пробият нов отвор в купето, с което реално носача се изместваше с около 5см назад?!?! (официален фирмен сервиз...)
А на зафирата сменяха гаранционно 2 компютъра, двигателче на дросела, няколко други сензора докато разберат, че алармата им прави чакмаци

-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
Добре дошъл mjikimjiki написа:....
ми аз като те гледам май яко ги жълчиш тия коли смисъл некав състезател ли си.Земи си купи едно ламбо и нема да имаш проблем

Не можах да разбера точно смисъла на думата 'жлъчиш', а и страницата, на която съм писал поста сигурно е назад във времето....
Верно, че с ламбо няма да имам проблем - 'проблема' вечно ще виси във фирмен сервиз извън България...
Ама все пак ако имаш предвид, че троша коли - не е съвсем така... Предполагам, че ако сметнем коефициент повреди/навъртяни километри едва ли излизам от средностатистическия шофьор (изключвам таксиджиите)...
Просто във форума има шофьори дето са навъртели над 1млн км, и за тези километри сигурно са видели не една и две повреди...
А и при гаранционни повреди трудно може да се вмени вината в шофьора, защото според дебелите книги, които може-би си чел, пише в кои участъци от 'кривата за експлоатация на механизъм' е най-голяма вероятността от дефекти/повреди..

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
Ти си за освидетелстване бе...miLen4o написа:Що не вземе да се скриеш и стига си плюл само!!!penywise написа:НЕ съм гласувал в статистиката, тъй като нямам Тойота.
Но е плашещ резултата - точно 40% (общо) са за "МИТ Е" + "Новите коли са зле"
![]()
Да съм плюл по нещо в предишни ми коментар? Направих си труда да погледна статистиката и на всичкото отгоре съм коректен и не гласувам, понеже дори не съм собственик на Тойота.
И за такива като теб ще кажа за 35-ти път - ИСКАМ да си купя Тойота. В момента си избирам Тойота.
А тук се намира онази нецензурирана част от коментара ми отправена скришно към теб, колега

-
- Почетен Администратор