Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 20:54

kokoko написа:eeeeeeeee ami vzemi na niakoia sre6ta(ako ima takava) megi i ako ti nemoje6 tia 6te me poznae sas sigurnost :thumbsup: ako ti si tozi za kogoto te mislia razbira se wink.gif
Абе бате Вземи се скрии някаде hmm.gif Нито тука е времето нито мястото да си обсъждатате кой кого познавал и на кoй приятелката е виждал някъде си mad.gif

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 04 Фев 2008 21:17

Понеже последните 4-5 страници бяха само по темата, много е кофти така изведнъж да дойде някой с репликите: "Не знам дали те познавам, ама приятелката ти ще ме познае"
Таланти!!!
Става все по-интерено :wav:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 21:21

аз мисля че го знам кой е тоя, ама го чакам сам да се представи. все пак така се прави като си на ново място :whistle:
иска да ме злепостави може би, де да го знам.
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Фев 2008 21:36

newmiro написа:иска да ме злепостави може би
ние пак ше си те обичаме, не се безпокой biggrin.gif а и всъщност коко ти напрай голям комплимент за гаджето, дай боже всекиму такваз убавица biggrin.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Фев 2008 22:05

belchilov написа:
kokoko написа:eeeeeeeee ami vzemi na niakoia sre6ta(ako ima takava) megi i ako ti nemoje6 tia 6te me poznae sas sigurnost :thumbsup: ako ti si tozi za kogoto te mislia razbira se wink.gif
Абе бате Вземи се скрии някаде hmm.gif Нито тука е времето нито мястото да си обсъждатате кой кого познавал и на кoй приятелката е виждал някъде си mad.gif
аз пък не познавам приятелката ти-ама ако тя те вземе на някоя среща ще я позная ако сте двамата,щото май познавам теб,и ако ти е приятелка ще и личи....

а сега познай кой съм,,,аз няма да ти кажа,ама ще те обадя на един дет те е виждам с момиче да те обадя, че си пишеш с хора laugh.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 22:14

rudolf написа:
belchilov написа:
аз пък не познавам приятелката ти-ама ако тя те вземе на някоя среща ще я позная ако сте двамата,щото май познавам теб,и ако ти е приятелка ще и личи....

а сега познай кой съм,,,аз няма да ти кажа,ама ще те обадя на един дет те е виждам с момиче да те обадя, че си пишеш с хора laugh.gif
Еееееееее rudolf-чето не е сърдито и си ни обича пак laugh.gif wink.gif

По повод твоя пост ще направя една тема ""Кой кой е ???"" само със снимки да си видим мутрите и Физиономиите за да се познаваме за непредвидени моменти и редовни срещи на клуба !!!!

Ако не си постнете снимки няма да ви обичам 4-ри седмици !!!

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 22:16

desSs написа:
ние пак ше си те обичаме, не се безпокой biggrin.gif а и всъщност коко ти напрай голям комплимент за гаджето, дай боже всекиму такваз убавица biggrin.gif
Дай Боже.Аз си отсъпвам правата над теб и ги предвам на когото е редно,а той е само един чест и почитания за rudolf

П.С да си ни обичаш вечно и да се радваш на хубавицата :thumbsup:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Фев 2008 22:22

belchilov написа:Аз си отсъпвам правата над теб
тоя па и права имал tooth.gif boo.gif ppp.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 22:23

desSs написа:
belchilov написа:Аз си отсъпвам правата над теб
тоя па и права имал tooth.gif boo.gif ppp.gif
Права си Вече нямам bow.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 22:48

алоооо, кококо, къде изчезна бе wacko.gif
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
ivobox
Обратна връзка:

Мнение от ivobox » 04 Фев 2008 23:25

хубава тема си отворил belchilov
особено ми е интересно колегите от Варна да си постнат муцуните tongue.gif
колежката дес да не се прави че не е прочела този пост happy.gif
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Фев 2008 23:33

belchilov написа:
desSs написа:
Дай Боже.Аз си отсъпвам правата над теб и ги предвам на когото е редно,а той е само един чест и почитания за rudolf

П.С да си ни обичаш вечно и да се радваш на хубавицата :thumbsup:
кат получи снимките и ми делигира правата,а преди това на скубане и щипане налиташе,ааа? biggrin.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 05 Фев 2008 00:04

rudolf написа:кат получи снимките и ми делигира правата,а преди това на скубане и щипане налиташе,ааа? biggrin.gif
кат видя къв дзвер съм и дръпна назад laugh.gif ама по-умен от тебе излезе, ти искаш среща на сляпо, ама накрая да не ревеш laugh.gif laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 05 Фев 2008 00:08

desSs написа:
rudolf написа:кат получи снимките и ми делигира правата,а преди това на скубане и щипане налиташе,ааа? biggrin.gif
кат видя къв дзвер съм и дръпна назад laugh.gif ама по-умен от тебе излезе, ти искаш среща на сляпо, ама накрая да не ревеш laugh.gif laugh.gif
не е верно,,,аз искам секс на тъмно,,и ако има чалъм да не рева после tongue.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 05 Фев 2008 10:11

не е верно,,,аз искам секс на тъмно,,и ако има чалъм да не рева после tongue.gif
Не знаеш в какво се забъркваш laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Публикувай отговор