Редовна среща на клуба

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 03 Фев 2008 21:07

desSs написа:ако може - без сръбска музика laugh.gif
:la:

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Фев 2008 21:20

Изображение tooth.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Фев 2008 21:28

,,тук влизат и деца,,,емотиконите ви противоречат с правилата на форума,,,,,,само чакам админа да се вестне -да ви накисна аз вас :whistle:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 00:28

лелее, един ден м няма и тука глей кви страсти прехвърчат.. той не ти бил баща, той ти е брат, друг ще прелъстява, другия майка са оказа, кво ста тука е:)
инак споко рудолфе, железен съм (може да казваме вече ако се окажем сами на някоя среща, че другия е дошъл или нещо от сорта, така ня изглеждаме кат пили спрайт поне.
деске прати малко снимки тип с (поло)вин бански, пък ще видим как ще се завъртят нещата:Р
П.С>той не е дебел:Р
П.П.С>зависи кой де:РР
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Фев 2008 00:56

newmiro написа:лелее, един ден м няма и тука глей кви страсти прехвърчат.. той не ти бил баща, той ти е брат, друг ще прелъстява, другия майка са оказа, кво ста тука е:)
инак споко рудолфе, железен съм (може да казваме вече ако се окажем сами на някоя среща, че другия е дошъл или нещо от сорта, така ня изглеждаме кат пили спрайт поне.
деске прати малко снимки тип с (поло)вин бански, пък ще видим как ще се завъртят нещата:Р
П.С>той не е дебел:Р
П.П.С>зависи кой де:РР
а теб що цял ден те няма??? :director2:

бе мани бегай-бегай маниии
белчинов го наказала жената на пости щото учи и да не мисли за глупости,и подскача кат петле,,ама нали дружка-разби ми сърцето и лижа рани :pottytrain4:
младежка им работа,,,поне му хванахме цаката за резила по срещите,,,ако някой пита съм красив строен и снажен,,за теб какво да казвам??? biggrin.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 01:32

sleep.gif цял ден и чак сега реших да разцъкам из форумите :computer: :study: :coffee2:
е как какво, ще се подкрепяме smile.gif , ще разправяш че съм пич с яка кола :iroc: , няма споменаваш че съм някъв компютърен плъх :hiding: , пък после ше се черпиме :occasion5:
и аз така ше разправям :yawinkle: :wave:

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Фев 2008 09:01

newmiro написа: деске прати малко снимки тип с (поло)вин бански, пък ще видим как ще се завъртят нещата:Р
е имам само без бански, сори tooth.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 10:48

desSs написа:
newmiro написа: деске прати малко снимки тип с (поло)вин бански, пък ще видим как ще се завъртят нещата:Р
е имам само без бански, сори tooth.gif
Знам нали ги получих вече на ЛС wink.gif

kokoko

Мнение от kokoko » 04 Фев 2008 11:14

deske vnimavai kakvi snimki si pra6tate s miro, 4e toi ima jena i az ia poznzvam. 6te vzema da kaja kakvi gi var6ite:pp

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 04 Фев 2008 11:57

kokoko написа:deske vnimavai kakvi snimki si pra6tate s miro, 4e toi ima jena i az ia poznzvam. 6te vzema da kaja kakvi gi var6ite:pp
пхахах споко бе, на никой нищо не съм пращала, нямам и намерение laugh.gif кажи й да диша спокойно laugh.gif лигавим се тука да си убиваме времето, нема страшно tongue.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 13:09

desSs написа:
kokoko написа:deske vnimavai kakvi snimki si pra6tate s miro, 4e toi ima jena i az ia poznzvam. 6te vzema da kaja kakvi gi var6ite:pp
пхахах споко бе, на никой нищо не съм пращала, нямам и намерение laugh.gif кажи й да диша спокойно laugh.gif лигавим се тука да си убиваме времето, нема страшно tongue.gif

Много ясно че така ще кажеш :whistle:

П.С много си хубава blush.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 17:32

нито имам жена, нито съм дебел:), само ми разваляте работата сега:Р
Белчилов, я прати и тука а видиме туй онуй:Р

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 17:49

newmiro написа:нито имам жена, нито съм дебел:), само ми разваляте работата сега:Р
Белчилов, я прати и тука а видиме туй онуй:Р
Ще ме бият бе Миро :axe:

П.С Ама с Митко може да си издействате :3some:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Фев 2008 17:51

е хайде де, няма да казваме на никой wink.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Фев 2008 17:54

newmiro написа:е хайде де, няма да казваме на никой wink.gif

Аз не си я давам Деската :whistle: ,тя ако си ви даде :evil4:

Публикувай отговор