Първа Национална Среща на TOYOTA
- Georgimitrovich
Челен удар с рено меган сценик
Лошо, ама стана вече - продължаваме напред и другата пак ще е Тойота със сигурност, но едва ли пасео, защото няма да си нямеря такова, а и някак си не върви пак такава - няма да е същотото. Жалко, че няма да дойда за събора. Дано поне като публика съм там. Успех с начинанието 

Българино - пиши на КИРИЛИЦА!!!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Имам два въпроса към вас, на които искам да ми дадете ТОЧНИ и ЯСНИ отговори, защото ми трябват, за решение, кое ще ви е по-удобно!
Ето това са стикерите с номерата, които ще се дават на всеки присъстващ http://monstamack.data.bg/toyota-label%20copy.jpg
Въпросите са:
1. Стикера да е целия лепещ, или да е нормална хартия и да се залепва с тиксо на четирите ъгъла??
2. По един стикер на предно/задно стъкло ли да са, или два, по един за всеки заден прозорец!???
biggrin.gif Моля ви, дайте бързо инфо, че да знам как да ги направя
P.S. Кой има желание да помогне с разпространението на флаерите!?? Който може, да ми прати ЛС с адрес и телефон, че да му ги пратя
Някои хора ми ги пратиха, но ще ги помоля пак да ги пратят, че затрих всички съобщения по погрешка.....
Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
Ето това са стикерите с номерата, които ще се дават на всеки присъстващ http://monstamack.data.bg/toyota-label%20copy.jpg
Въпросите са:
1. Стикера да е целия лепещ, или да е нормална хартия и да се залепва с тиксо на четирите ъгъла??
2. По един стикер на предно/задно стъкло ли да са, или два, по един за всеки заден прозорец!???

P.S. Кой има желание да помогне с разпространението на флаерите!?? Който може, да ми прати ЛС с адрес и телефон, че да му ги пратя

-
- Почетен Администратор
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Имам предвид с тиксо, но отвътре на стъклата. Отвънка и да не вали, ще го издуха вятъра laugh.gif И аз мисля задните стъкла по две, но все пак да питам как ще ви хареса повече 
не е проблем да ги направя със залепваща хартия, но после на вас може да ви е по-трудно да ги махнете от джамовете.... което ви устройва повече

не е проблем да ги направя със залепваща хартия, но после на вас може да ви е по-трудно да ги махнете от джамовете.... което ви устройва повече

-
- Почетен Администратор
1. С тиксо от вътреMe4oKyX написа:Имам два въпроса към вас, на които искам да ми дадете ТОЧНИ и ЯСНИ отговори, защото ми трябват, за решение, кое ще ви е по-удобно!
Въпросите са:
P.S. Кой има желание да помогне с разпространението на флаерите!?? Който може, да ми прати ЛС с адрес и телефон, че да му ги пратяНякои хора ми ги пратиха, но ще ги помоля пак да ги пратят, че затрих всички съобщения по погрешка.....
![]()
2. Два на задните , ама който няма задни biggrin.gif
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich