rudolf написа:
деске,,,Tошо не те обича,,,той те кани само за да ме ядосва щото знае че те харесвам

а така ,,кажи му го да миряса,,,,а на королите 85- с много зор??desSs написа:че ако не съм, ше карам ли яри 2007-ма laugh.gif laugh.gifbelchilov написа:Още от първия си пост разбрах че си материалиска ДЕСКЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на короли 84-та не се качвам посмъртно laugh.gifrudolf написа:уу екстра,много по вълнуващо...я му кажи на тошо на кви коли най се дърпаш ,че да има емоция
бе с суприте,,,ще нарежем на плотер по 2-3 лепенки супра---много ти знае деската кое е супра:)belchilov написа:Мите със Суприте ли ще ходим (че нали знаеш че нямам капачка за маслото на 2JZ-GTE)rudolf написа:мрасник....лятото кат отидем на море в деса-ще спиш в другата стаяbelchilov написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обещавам кат ми тръгне гейшата да иницийрам нещо...иначе е леко обезмислено да топуркам с волската каруца(умиращ от старост -пасат) на тойота мероприетие,,,,newmiro написа:![]()
![]()
![]()
![]()
абре рудолфе, дай да си спретнем една срещичка в търново или арбанаси, па да се видим дет се вика biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост