Ами тогава...туряй им по една телена четка и идвай! laugh.gifdiver написа:Fido Dido написа:Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка...diver написа:
Ако не държиш да е тотка, мога ти осигуря прилична бегачка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
е как бре, цело мазе с резервни части имам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Първа Национална Среща на TOYOTA
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
абе последно търках едно нещо с четка за зъби и после да ти кажа голем срам.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifFido Dido написа:Ами тогава...туряй им по една телена четка и идвай! laugh.gifdiver написа:Fido Dido написа:
Предлагаш ли като екстра в багажника - гипс, шина, ново чене, ляв бъбрек и дясна пищялка...
е как бре, цело мазе с резервни части имам biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
Re: ...
Не си разбрал нещо. На Фидо му предложих бегалка, а мятата още не е такава....Но зимата идва, напролет надявам се и тя да е станала....С една дума деца не се карайте, играчки имам за всеки biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:дивера иска да се изпокараме с фидо зарад две седалки без покрив....
п.с.: мен ми я обеща -първи

да не би защото дидо е грозен и не става за кабрио,,,,а аз не мога да карам бигалки?diver написа:Не си разбрал нещо. На Фидо му предложих бегалка, а мятата още не е такава....Но зимата идва, напролет надявам се и тя да е станала....С една дума деца не се карайте, играчки имам за всеки biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:дивера иска да се изпокараме с фидо зарад две седалки без покрив....
п.с.: мен ми я обеща -първи

п.с. миатата сток все си я представям кат малко по спокойно(откъм дрънчене и пищене) - ае86?..демек същите характеристики ,но с по комфортно-усещане,,,(аз в началото ще стартирам с ултра спортен 115коня-дебитомер)
Мятата е повечко коне ама и повече кила. Ще е интересно с някое стоково АЕ да ги пуснем, щото при каране усещането е субективно и нямам идея кое върви повече. Инак на ФидкоДидко, мога му пусна едно турбо-циганско ферари да се кефи ако има зор biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:п.с. миатата сток все си я представям кат малко по спокойно(откъм дрънчене и пищене) - ае86?..демек същите характеристики ,но с по комфортно-усещане,,,(аз в началото ще стартирам с ултра спортен 115коня-дебитомер)

-
- Почетен Администратор
- Georgimitrovich
- Georgimitrovich
Re: среща
Kolega vij temata za ribolovnata sre6ta kolegite se razbirat da hodqt zaedno na riba nqkude do plovdiv no ne sum zapoznat s podrobnosti za6toto tova na4inanie na men li4no ne mi se otdava izob6toilia написа:колеги пишете ме и мен и аз съм там с мойта карина ,една събота ще прежаля и няма да ходя за риба.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300