предполагам,,,но поради намелелия интерес към еднополови срещи--тази ще бъде интимна с противоположния laugh.giflpcrooks написа:Таз седмица ще има ли среща?
Редовна среща на клуба
Re: ...
бе бил си,ма не 2 пъти подредlpcrooks написа:Ти пък... И аз съм бил шаран, спокоrudolf написа:срещите се прекратяват заради липса на интерес,,,за 2ри път бях шаранНо според мен, трябва предварително да се разбираме дали ще се виждаме, а не някой да си отиде и да е сам или в най-добрия случай да са двама...

такаа, значи е имало още една среща протекла в пълно разбирателствоrudolf написа:срещите се прекратяват заради липса на интерес,,,за 2ри път бях шаран

П.С>просто няма как да не пропусна братчеда рудолф:Р
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

rudolf написа: нуу new,,нуу miroo,погоди..трам та рам![]()

stay up and keep shining!!

desSs написа:добре че не написа Дрискатаbelchilov написа:Рудолфче пък аз ще водя Дреската на по сладоледче или пуканкиdesSs написа:мое си напрайте двамцата една среща в пълен синхрон и разбрателство biggrin.gif![]()
![]()
laugh.gif
ако си със супра, ше ме заведеш, иначе ш'са дърпам laugh.gif
Още от първия си пост разбрах че си материалиска ДЕСКЕ

уу екстра,много по вълнуващо...я му кажи на тошо на кви коли най се дърпаш ,че да има емоцияdesSs написа:добре че не написа Дрискатаbelchilov написа:Рудолфче пък аз ще водя Дреската на по сладоледче или пуканкиdesSs написа:мое си напрайте двамцата една среща в пълен синхрон и разбрателство biggrin.gif![]()
![]()
laugh.gif
ако си със супра, ше ме заведеш, иначе ш'са дърпам laugh.gif

деске,,,тошо не те обича,,,той те кани само за да ме ядосва щото знае че те харесвам