Монтаж на заводски Cruise Control на модели Toyota след 2003
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Re: Търся технически грамотни ентусиасти в София
На линка малко по-горе , 50$ лостчето и 15$ доставката.
Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
преди не бяха ли жълти стотинки,едноцифрено число мисля и то със пощенските разноски.най-добре в англ. ебей да се види.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Странно, мисля, че всички авенсиси тук са с круиз, а в eBay няма лостчета, има някакви други неща...и едно за Лексъс:jim_beam написа:преди не бяха ли жълти стотинки,едноцифрено число мисля и то със пощенските разноски.най-добре в англ. ебей да се види.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... s&_sacat=0
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
Здравейте! Това е лостчето от Авенсис 2.2 D4D, 2007г. Може ли някой да каже със сигурност дали ще стане на Авенсис 2.0 D4D 2008г. с климатроник? Бутоните на воланите на двата автомобила са еднакви. Питането е, защото показаните на линковете в темата до тук лостове и кабели с клеми са различни.
Toyota Avensis T 25, 2.0 D4D, 1AD-FTV, 126 к.с.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
Не знам дали някой може да каже със сигурност...Мога да кажа само, че няма логика да са различни, но кой знае. Авенсисите от 2006 до 2008 са фейс лифт, с AD двигатели , та е вероятно да са еднакви, а и да не е съвсем, би могло да се преработи закрепването, ако то е различно, нали вътре има няколко ключета излизащи на различни пинове на куплунга...vessonik написа:Здравейте! Това е лостчето от Авенсис 2.2 D4D, 2007г. Може ли някой да каже със сигурност дали ще стане на Авенсис 2.0 D4D 2008г. с климатроник?
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- diesel_power
vessonik написа:Здравейте! Това е лостчето от Авенсис 2.2 D4D, 2007г. Може ли някой да каже със сигурност дали ще стане на Авенсис 2.0 D4D 2008г. с климатроник? Бутоните на воланите на двата автомобила са еднакви. Питането е, защото показаните на линковете в темата до тук лостове и кабели с клеми са различни.
Да ще стане ,но ако не вземеш и пластмасата от волана няма да има къде да се захване и ще трябва да се приспособява .
Не разбрах, има ли някъде сервиз където да се наемат да преценят дали е възможно, както и да монтират круиз контрол на Тойоти. В частност аз съм с Превиа 2.0D4D 2003г. и за нея липсва информация като цяло.... дори ръководство на нормален език не мога да си намеря, в колата имам, но на италиански
.

Toyota Picnic, 2.2, 1998
Toyota Previa, 2.0 D4D, 2003
- diesel_power
На превията става ,но след 05 .2003 г. я дават ,че няма окабеляване и бутон на съединителя и стоп машинката е с два ,а не с четири кабела .
А сигурно и на спиралния кабел няма да има свободни изводи .
Колега, питай diesel_power и той ще ти каже. Момчето е много знаещо и прецизно!3apu написа:Не разбрах, има ли някъде сервиз където да се наемат да преценят дали е възможно, както и да монтират круиз контрол на Тойоти. В частност аз съм с Превиа 2.0D4D 2003г. и за нея липсва информация като цяло.... дори ръководство на нормален език не мога да си намеря, в колата имам, но на италиански.

Toyota Avensis T 25, 2.0 D4D, 1AD-FTV, 126 к.с.
На колана на Превията пише че е произведена 09/2002, разбирам че може да се постави темпомат. Сега остана да намеря и сервиз, който да го монтира.diesel_power написа:На превията става ,но след 05 .2003 г. я дават ,че няма окабеляване и бутон на съединителя и стоп машинката е с два ,а не с четири кабела .
Toyota Picnic, 2.2, 1998
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Датат на производство на коланите винаги е няколко месеца по-рано от датата на произвадство на колата. Така, че, може да имаш късмет колата ти да е произведена след 05.2003г.3apu написа:На колана на Превията пише че е произведена 09/2002, разбирам че може да се постави темпомат. Сега остана да намеря и сервиз, който да го монтира.diesel_power написа:На превията става ,но след 05 .2003 г. я дават ,че няма окабеляване и бутон на съединителя и стоп машинката е с два ,а не с четири кабела .
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Няма такъв шанс защото първата регистрация е 01/2003, но аз разбрах че става безпроблемно, ако е произведена преди 05.2003, а за произведените след тази дата "няма окабеляване и бутон на съединителя и стоп машинката е с два ,а не с четири кабела" което би усложнило ъпгрейда.Kiki написа:Датат на производство на коланите винаги е няколко месеца по-рано от датата на произвадство на колата. Така, че, може да имаш късмет колата ти да е произведена след 05.2003г.3apu написа:На колана на Превията пише че е произведена 09/2002, разбирам че може да се постави темпомат. Сега остана да намеря и сервиз, който да го монтира.diesel_power написа:На превията става ,но след 05 .2003 г. я дават ,че няма окабеляване и бутон на съединителя и стоп машинката е с два ,а не с четири кабела .
Явно diesel_power ще трябва да помогне отново

Toyota Picnic, 2.2, 1998
Здравейте колеги,
Искам да сложа темпомат на Тойотата от подписа (Авенсис, март 2011г.), но не намирам точния номер на лостчето, което трябва да купя. Може ли някой да ми прати линк с коректния модел лостче в ebay?
Искам да сложа темпомат на Тойотата от подписа (Авенсис, март 2011г.), но не намирам точния номер на лостчето, което трябва да купя. Може ли някой да ми прати линк с коректния модел лостче в ebay?
Toyota Avensis Sedan 1.8 VVTI 6MT 2011г.
http://www.toyodiy.com/parts/valyo_bg написа:Здравейте колеги,
Трябва сам да си попълниш данните!
Toyota Picnic, 2.2, 1998
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Първо провери при дилъра, защото колата ти е гаранционна и 99% ще останеш без гаранция след интервенцията, освен ако не си се отказал от гаранция.valyo_bg написа:Здравейте колеги,
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic