Шумен двигател

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 05 Юни 2008 16:59

desSs написа:
drZoidberg написа: Макар че както писах по- горе, аз вече съм тотално предубеден за там, но не заради колите. :love4:
да не си хвърлил око на мацката с дългата черна коса rolleyes.gif
Тъкмо за нея говорех. wink.gif Аз всеки път като мина оттам тя е или с поличка тип "коланченценценце", или с панталонки от същия вид, и с едни високи токчета. drool.gif То човек и от желязо да е ... wacko.gif
Но за съжаление, без разбира се да намеквам нещо лошо за момичето, защото не я познавам дори, не мисля, че съм й в категорията. rolleyes.gif Виж, ако си купя онзи GS, който стои до входа, може и да се класирам за "А" групата. cool.gif biggrin.gif
Последно промяна от drZoidberg на 05 Юни 2008 23:17, променено общо 3 пъти.

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 05 Юни 2008 17:04

Май ще взема да се разходя до Варна. Миналата неделя минах по край него, но не знаех че триябва да го посетя biggrin.gif

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 05 Юни 2008 23:27

desSs, като влязох вечерта ми излезе едно твое мнение и тъкмо да отговоря, то взе че се изпари. spell.gif Мистерия ... ohmy.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 05 Юни 2008 23:30

drZoidberg написа:desSs, като влязох вечерта ми излезе едно твое мнение и тъкмо да отговоря, то взе че се изпари. spell.gif Мистерия ... ohmy.gif
изтрих го, че можеше да се разтълкува по различен начин, а не ми се обясняваше wink.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 05 Юни 2008 23:54

Да ви кажа честно и аз страдам от същото на Яриса и на Рав 4 аз си мисля че не са добре шумо изолирани купетата и при двата автомобила във високите обороти чувам двигателя си доста дразнещо шумен и най-вече на това отдавам този шум в купето.Имам приател с една хонда той по същия начин му шуми двигатели при по-високи обороти.И съм го приел като нормално, а съм чувал и от други хора, че в това е проблема. :thumbsup:

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 06 Юни 2008 00:51

така е,при bmw,mb и audi обезшумяват много по-добре.

ps: при яриса пък какво обезшумяване може да има biggrin.gif отдавна не съм влизал в такава малка колица :censored: laugh.gif

сега сериозно,има специални материали за обезшумяване на купето.ще видя да пусна някой link.облепва се всичко около мотора.
при рава е лошо обезшумяването и на задните подкалници,забелязах го като се возих отзад,при високи скорости разбира се.
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 06 Юни 2008 12:12

При мен не съм убеден, че от шумоизолацията идва проблемът. Защото, както вече посочих, сравнявайки го с 2.0 VVT-i, има огормна разлика в нивото на шума. Пък и spiritch, който е със същия двигател, написа, че уж не му шумял. А и нали уж имаше едни реклами, как един работник пробива с една бормашина до колата и като се затвори прозорецът, шумът изчезва. :thumbsup: laugh.gif

Абе в сервиза ще се ходи, то се е видяло.
Макар че хич "не желая" да стъпвам в това пълно с изкушения място. :evil2: biggrin.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 06 Юни 2008 14:10

drZoidberg написа:Макар че хич "не желая" да стъпвам в това пълно с изкушения място. :evil2: biggrin.gif
аре аре, не на нас тия laugh.gif laugh.gif

павел павлов
Обратна връзка:

Мнение от павел павлов » 06 Юни 2008 21:35

Ако карате дизели с 6 speed няма да имате шум при високите скорости!Бензина е така........!Когато реших да взимам Версото пробвах 1.8 бензин,еми при 140 км скорост си бучеше и затова взех дизел с 6 скорости!
Корола Версо 2,2 D-4D Sol 2005 г.

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 06 Юни 2008 21:47

desSs написа:
drZoidberg написа:Макар че хич "не желая" да стъпвам в това пълно с изкушения място. :evil2: biggrin.gif
Busted! bash.gif
Виновен ...
Признавам си без бой!boxed.gif

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 07 Юни 2008 02:52

павел павлов написа:Ако карате дизели с 6 speed няма да имате шум при високите скорости!Бензина е така........!Когато реших да взимам Версото пробвах 1.8 бензин,еми при 140 км скорост си бучеше и затова взех дизел с 6 скорости!
Затова пък дизелът започва да трака още със запалването.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 07 Юни 2008 03:14

drZoidberg написа:При мен не съм убеден, че от шумоизолацията идва проблемът. Защото, както вече посочих, сравнявайки го с 2.0 VVT-i, има огормна разлика в нивото на шума. Пък и spiritch, който е със същия двигател, написа, че уж не му шумял. А и нали уж имаше едни реклами, как един работник пробива с една бормашина до колата и като се затвори прозорецът, шумът изчезва. :thumbsup: laugh.gif
Авенсис е един от най-безшумните автомобили в класа си както и Корола.При затварянето на вратата,просто се изолираш от всякакви външни шумове.Много солидна кола.Рекламата определено е вярна.
http://www.youtube.com/watch?v=G5FeEmpGrTw
2.0VVT-i е по-технологичен от 1.8 VVT-i
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
drZoidberg

Мнение от drZoidberg » 07 Юни 2008 04:01

LEXUS написа:Авенсис е един от най-безшумните автомобили в класа си както и Корола.При затварянето на вратата,просто се изолираш от всякакви външни шумове.Много солидна кола.Рекламата определено е вярна.
http://www.youtube.com/watch?v=G5FeEmpGrTw
Винаги ми е било интересно как за различните пазари, има някои интересни разлики в рекламите. В тази полска реклама Авенсиса е SW, цветът е различен и има навигация. А при нас беше графитен седан, без нави. Каква ли е причината точно за тези разлики? hmm.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 07 Юни 2008 21:23

drZoidberg написа:
desSs написа:
Busted! bash.gif
Виновен ...
Признавам си без бой!boxed.gif
бтв неска ти видях колата зад ФК, тая лайсна хич не бие на очи, че липсва, тъй че не се коси толкоз biggrin.gif

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 08 Юни 2008 01:22

jim_beam написа:така е,при bmw,mb и audi обезшумяват много по-добре.
Ама по принцип ли говориш или за високия клас ? Щото определено тези автомобилчета за , които се говори тук не са висок клас . Ако ще ги сравняваш с S-класи ,7-ци , А8-ци и тн би трябвало да се обърнеш към Lexus за отговор .
Защото аз лично не мисля , че A-класа , A2-B2 , 1-ца са много по-добре обезшумени и не им се чуват двигателите при 140км/ч !

Публикувай отговор