покупка на Corolla Verso

Аватар
dnedkov
Обратна връзка:

Мнение от dnedkov » 23 Май 2012 20:39

Честито, дано ти носи само положителни емоции :thumbsup:
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 23 Май 2012 21:54

Честито!
Това е най-добрият вариант на този модел. Със здраве да си го караш!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
alligator

Мнение от alligator » 23 Май 2012 23:05

Честито за колата, да си я караш със здраве!

Само да кажа за другите хора които се интересуват. Като питах в ТМ Ауто дали могат да ми кажат реалните км на кола купена от тях преди 7-8 год. и те казаха - НЕ! mad.gif Аз им казах че ако те не могат това да кажат, тогава не знам на кого да вярвам. Изключително странно че нямат начин да го разберат. Добре че имаше сервизна история за първите 4-5 год. и попълнена сервизна книжка че успях да се ориентирам.
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 23 Май 2012 23:34

Не са редки случаите на манипулация на километрите на лизингови автомобили, защото всеки километър над 90 000 км пробег за 5 годишния срок на лизинга се заплаща по 15 ст. без ДДС.
Точно затова по-горе написах, че трябва да се прецени конкретния автомобил, а не да се гледат сервизни книжки и сервизна история.

Сервизната история на автомобила е като сексуалната история на жената, знаете това, което тя самата е преценила, че трябва да знаете! cool.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

svet-68

Мнение от svet-68 » 24 Май 2012 20:15

Да колеги,наистина е странно,че в специализираните сервизи не могат да кажат дали километрите са пипани.Аз като купувах моята в ТМ ауто я закарах да я видят също ми казаха ,че не могат да ми кажат реалните километри.Обясниха ми,че Тойтата има един компютър/за разлика от някой френски и немски автомобили които имали два/ и при тях можело да се провери дали са пипани километрите.Иначе ми казаха ,че колата е в много добро състояние

Публикувай отговор