покупка на Corolla Verso
Честито, дано ти носи само положителни емоции 

Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Честито!
Това е най-добрият вариант на този модел. Със здраве да си го караш!!!
Това е най-добрият вариант на този модел. Със здраве да си го караш!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Честито за колата, да си я караш със здраве!
Само да кажа за другите хора които се интересуват. Като питах в ТМ Ауто дали могат да ми кажат реалните км на кола купена от тях преди 7-8 год. и те казаха - НЕ!
Аз им казах че ако те не могат това да кажат, тогава не знам на кого да вярвам. Изключително странно че нямат начин да го разберат. Добре че имаше сервизна история за първите 4-5 год. и попълнена сервизна книжка че успях да се ориентирам.
Само да кажа за другите хора които се интересуват. Като питах в ТМ Ауто дали могат да ми кажат реалните км на кола купена от тях преди 7-8 год. и те казаха - НЕ!

TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Не са редки случаите на манипулация на километрите на лизингови автомобили, защото всеки километър над 90 000 км пробег за 5 годишния срок на лизинга се заплаща по 15 ст. без ДДС.
Точно затова по-горе написах, че трябва да се прецени конкретния автомобил, а не да се гледат сервизни книжки и сервизна история.
Сервизната история на автомобила е като сексуалната история на жената, знаете това, което тя самата е преценила, че трябва да знаете!
Точно затова по-горе написах, че трябва да се прецени конкретния автомобил, а не да се гледат сервизни книжки и сервизна история.
Сервизната история на автомобила е като сексуалната история на жената, знаете това, което тя самата е преценила, че трябва да знаете!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Да колеги,наистина е странно,че в специализираните сервизи не могат да кажат дали километрите са пипани.Аз като купувах моята в ТМ ауто я закарах да я видят също ми казаха ,че не могат да ми кажат реалните километри.Обясниха ми,че Тойтата има един компютър/за разлика от някой френски и немски автомобили които имали два/ и при тях можело да се провери дали са пипани километрите.Иначе ми казаха ,че колата е в много добро състояние