Всъщност ти си прав за себе си.
Карай си с ментаците щом те кефят.
Сигурно и крушките си пригаждаш към по-евтините фасунки, защото както всички знаем по-евтините фасунки светят по-силно biggrin.gif
А и гумите регерат са по-бързи...
Toyota Auris 2010
studioivo
Dizzle
Мнение от SFINKS » 23 Апр 2010 15:04
незнам , с "евтини фасунки " каквото и да значи това опит нямам
ама щом казваш че светели по-силно сигурно си пробвал и си прав
Гумите ми са Яокохама ( японски регенерат ) biggrin.gif
И ти ще замлъкнеш като Лексуса като видиш така наречените стелки " ментаци"
ама щом казваш че светели по-силно сигурно си пробвал и си прав

Гумите ми са Яокохама ( японски регенерат ) biggrin.gif
И ти ще замлъкнеш като Лексуса като видиш така наречените стелки " ментаци"
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
SFINKS
studioivo
studioivo
Re:
Мнение от Pepo_74 » 17 Окт 2012 21:51
Az neznam no ot dneska imam Auris 1.33vvt nesam vpechatlen ot dvigatelia prosto kato pusna klimatika i se chudi dali da tragne ili da spre a i uzvochaveneto e pod vsiakakva kritika iztinata e Skoda Supeb imam e ot dve godini 2.5tdi razhod gradsko7na 100 biggrin.gifGeorgepetrov137 написа:От една седмица имам същата но бензин 1.33. За двигателя нищо не мога да ти кажа. Много съм доволен от управлението и поведението и на пътя, стабилна е на завоите с висока скорост, без да се накланя. Малко ме разочарова качеството на пластмасите в купето но предполагам се свиква. Останах неприятно изненадан от липсата на стелки и от високоговорители само на предните врати (за последните ако имаш информация колко струват в Тойота пиши, щото нямам време да отида до сервиза). Но като цяло колата си заслужава няма да съжаляваш, да си я караш безпроблемно
Pepo_74
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: Toyota Auris 2010
Мнение от zi_zi_top » 18 Окт 2012 00:46
Истината е, че Шкода звучи зле дори като произнасяш марката, а всъщност е зле не само звученето. Като си купиш Шкода си остава завинаги твоя, защото трудно се намира будала, който да я купи и така те е яд мноооого дълго.
По-добре да не си беше купувал Супърба, но щом си го взел веднъж по добре се навивай, че ти харесва, а... ние ще се "мъчим" с Тойотите. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Re: Re:
Мнение от whitefang » 18 Окт 2012 09:51
Ми да беше си взел Авенсис 2.2 D4D да го сравняваш с два и половиновия тракащ ВАГ-овски дизелPepo_74 написа:Az neznam no ot dneska imam Auris 1.33vvt nesam vpechatlen ot dvigatelia prosto kato pusna klimatika i se chudi dali da tragne ili da spre a i uzvochaveneto e pod vsiakakva kritika iztinata e Skoda Supeb imam e ot dve godini 2.5tdi razhod gradsko7na 100 biggrin.gifGeorgepetrov137 написа:От една седмица имам същата но бензин 1.33. За двигателя нищо не мога да ти кажа. Много съм доволен от управлението и поведението и на пътя, стабилна е на завоите с висока скорост, без да се накланя. Малко ме разочарова качеството на пластмасите в купето но предполагам се свиква. Останах неприятно изненадан от липсата на стелки и от високоговорители само на предните врати (за последните ако имаш информация колко струват в Тойота пиши, щото нямам време да отида до сервиза). Но като цяло колата си заслужава няма да съжаляваш, да си я караш безпроблемно

whitefang
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru