олеле... без думи останахKiki написа:Карах един Авенсис 2,0 бензин-градско даде 12,4 и то при съвсем нормално и елегантно каране.
по-добре да си купи човек Land Cruiser 4,2TDI като ще "гони" такъв разход laugh.gif
ех мечти мечти....според некои може и 5/100 да харчи. Реалностите за в София и баш за тоя крусер са доста различни...penywise написа:олеле... без думи останахKiki написа:Карах един Авенсис 2,0 бензин-градско даде 12,4 и то при съвсем нормално и елегантно каране.
по-добре да си купи човек Land Cruiser 4,2TDI като ще "гони" такъв разход laugh.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Един, единствен път имах удоволствието да карам такъв звяр и за мен беше буквално сбъдната мечта. Направо може да се каже, че имам мокри сънища след това каране.diver написа:ех мечти мечти....според некои може и 5/100 да харчи. Реалностите за в София и баш за тоя крусер са доста различни...penywise написа:олеле... без думи останахKiki написа:Карах един Авенсис 2,0 бензин-градско даде 12,4 и то при съвсем нормално и елегантно каране.
16-18 многократно засичано. Дори 3.0 д4д по задръсванията под 14 не пада, та незнам кой и как е добил 11 в София сутрин и вечер последните 5 години.penywise написа:По бордови компютър пишеше average 11/100 градско, София.
И аз не вярвам на тия стойности, но... колко да е разликата?
Land Cruiser 3.0 д4д (тте) 204 коня.В София за 2 дни по борд над 12 не качи.А после на извънградско даде 9diver написа:16-18 многократно засичано. Дори 3.0 д4д по задръсванията под 14 не пада, та незнам кой и как е добил 11 в София сутрин и вечер последните 5 години.penywise написа:По бордови компютър пишеше average 11/100 градско, София.
12 средно със 500-те километра преди това от село и по околовръсното...miLen4o написа:Land Cruiser 3.0 д4д (тте) 204 коня.В София за 2 дни по борд над 12 не качи.А после на извънградско даде 9.
diver написа:12 средно със 500-те километра преди това от село и по околовръсното...miLen4o написа:Land Cruiser 3.0 д4д (тте) 204 коня.В София за 2 дни по борд над 12 не качи.А после на извънградско даде 9.
П.П. Кой е тоз 3.0д4д 204 коня мотор колега би ли дал малко повече инфо?
Еми мотова е 3,0 д4д ,ама е с ТТЕ тунинг,оригинален.Така го взе един приятел.Докараха му го от германия.И инфото което имам за него е 204 коня 510Nm.Kiki написа:diver написа:12 средно със 500-те километра преди това от село и по околовръсното...miLen4o написа:Land Cruiser 3.0 д4д (тте) 204 коня.В София за 2 дни по борд над 12 не качи.А после на извънградско даде 9.
П.П. Кой е тоз 3.0д4д 204 коня мотор колега би ли дал малко повече инфо?Точно и аз това си помислих, да напиша, но ти ме изпревари! biggrin.gif
Не че е невъзможно, ма 163-те коня сток на вала до към колелата стигат има няма 120 коня, та след чипването на гумите мноооо ме съмнява да е извадила повече от 170-180 коня., дето реално иде 50% върху заводското. При разход на стокова такава 14-15, некак си няма как да харчи по-малко. ТЛК-то 4.2 дето карам част пат от към комфорт и возия (некво пневматично окачване) си е мания отсякъде, но разход в града под 17-18 аз лично не съм добивал.miLen4o написа:тунинг,оригинален.Така го взе един приятел.Докараха му го от германия.И инфото което имам за него е 204 коня 540Nm.
Еее, възможно ли е?Rudy написа:То може и да е пишело 11/100, ама не л/100 км, а mpg (miles per gallon), което е равно на 21,8 l/100.penywise написа:По бордови компютър пишеше average 11/100 градско, София.
Еми и аз като чух за първи път какъв е не повярвах че е с 3,0 мотор ,ама си е така.Страшно много хора не им се вярва ,че е с тавъв разход,но така показва по борд-а ,а и пълен до горе с гориво и малка разлика даде с показанията от борда.diver написа:Не че е невъзможно, ма 163-те коня сток на вала до към колелата стигат има няма 120 коня, та след чипването на гумите мноооо ме съмнява да е извадила повече от 170-180 коня., дето реално иде 50% върху заводското. При разход на стокова такава 14-15, некак си няма как да харчи по-малко. ТЛК-то 4.2 дето карам част пат от към комфорт и возия (некво пневматично окачване) си е мания отсякъде, но разход в града под 17-18 аз лично не съм добивал.miLen4o написа:тунинг,оригинален.Така го взе един приятел.Докараха му го от германия.И инфото което имам за него е 204 коня 540Nm.
На един приятел акурата и пуснахме сичко от мили в километри, без тоталния пробег. Той упорито си седи в мили. Кой знае кой надрусан идиец е писал софтуера.penywise написа:Смисъл - няма логика ляв волан + английска навигация + miles per galon разход + километраж в КМ/Ч, а не онези смесените тип "mp/h; km/h"
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 4 госта