ако за нищо не ставаш-ща те маскираме на човека-статуя,,,просто седиш и не мърдаш,,,докат децата те плуят,,циганите джобят и батковците ти свалят гащите:)lpcrooks написа:Не съм особено добър с акордеона. Но пък мога да се пробвам с една гадулка laugh.gifrudolf написа:до сега трябваше да си ги събрал--утре само ще ги дадем на хаки, за да не правим преводи....lpcrooks написа:А утре ли ще събираме пари?
ако не си ги събрал още--вземи си акордеон и шапка-човекопотока на екото- е добър
Редовна среща на клуба
премина традиционата среща на форума определена за 10 януари.
традиционно, когато представителите на квартал горна баня. (иво-кутията и лпкррокс) не присъстваха. посещаемостта беше висока.
ел борисо след изтърпяно наказания -отстраняване сам на друга маса през първата част на срещата,,,бе допуснат до клубната маса след заклевки че фв-пассат е по добър от волво 440 biggrin.gif
страхотен дебют на клубните изяви направи колегата белчилов. допринесе за клубното настроение с подараци-резервни части за тойоти, прояви ентусиазъм и след редица смешни и нелепи изказвания-повдигна общото настроение
....клубния ангажимент не му попречи да почерпи и извърши запознанствно с две прекрасни дами който скучаеха в заведението,,,и си драскаха по сълфетките и пръстите с фулмасери.
хеки, с благородната си усмивка и излъчване придаде една очарователна мъдрост и рутина на клубната маса ,която направи впечатление на всички присъстващи в заведението.трансформира всичко негативно от облика на клуба,докато зоркия му слух долавяше всяка погрешна нотка на събеседниците му им влиаеше в положителна насока.
а присъствието на джейми беше съвсем незабелязано, той кръжеше между столовете и напразно се опитваше да поведе разговор ,за колко му е несериозен стругара,ноп никой е прояви интерес
традиционно, когато представителите на квартал горна баня. (иво-кутията и лпкррокс) не присъстваха. посещаемостта беше висока.
ел борисо след изтърпяно наказания -отстраняване сам на друга маса през първата част на срещата,,,бе допуснат до клубната маса след заклевки че фв-пассат е по добър от волво 440 biggrin.gif
страхотен дебют на клубните изяви направи колегата белчилов. допринесе за клубното настроение с подараци-резервни части за тойоти, прояви ентусиазъм и след редица смешни и нелепи изказвания-повдигна общото настроение

хеки, с благородната си усмивка и излъчване придаде една очарователна мъдрост и рутина на клубната маса ,която направи впечатление на всички присъстващи в заведението.трансформира всичко негативно от облика на клуба,докато зоркия му слух долавяше всяка погрешна нотка на събеседниците му им влиаеше в положителна насока.
а присъствието на джейми беше съвсем незабелязано, той кръжеше между столовете и напразно се опитваше да поведе разговор ,за колко му е несериозен стругара,ноп никой е прояви интерес

За благодарност ще ти дам 200! laugh.gifrudolf написа:не се притеснявай изобщо...предвидливо дадох 100 лева и за теб,,ще ми ги върнеш другия пътlpcrooks написа:Събрахте ли се вчера? Аз не можах да дойда. Имахме офис парти и нещо не се получи така, както го бях замислил, та нямаше как да се дотътря да Еко-то...
ти само ме лъжеш щото знаеш че съм доверчив и найвенlpcrooks написа:За благодарност ще ти дам 200! laugh.gifrudolf написа:не се притеснявай изобщо...предвидливо дадох 100 лева и за теб,,ще ми ги върнеш другия пътlpcrooks написа:Събрахте ли се вчера? Аз не можах да дойда. Имахме офис парти и нещо не се получи така, както го бях замислил, та нямаше как да се дотътря да Еко-то...

и ти ли не знаеше???.... по нова телевизия от 19.30 в предаването ГАЗ-СПИРАЧКА ще има репортаж на живо от еко-то с селиката на елборисо.. и интервю с един амбриаж biggrin.giflpcrooks написа:Ще има нещо ли?Elboriso написа:Нали си знаете за четвъртък....
ма ако искаш да го гледаш-за по сигурно ела на екото- че се носи слух от недоволни зрители,който подпалили редакцията че нямало никакава ГАЗ- в 7а-фе....и май щели да го спрат от ефир.
ел борисо се оправдавал че няма никаква газова уредба ,а двигателя просто си бил слаб и щял да наблегне на презентация на спирачките щото там и без това било нанадолнище и селиката набирала

такааа.. значи и в софия е имало среща протекла в пълно разбирателство и единодушие:РР снимки има ли:РР
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки