Първа Национална Среща на TOYOTA

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 20:59

Georgimitrovich написа:Ne se opitvam da obidinq ili razdelq nqkoi. Tuk horata sa si obedineni i bez men. Ideqta e da se produlji napred. Zadkolisno? :) Kakto sam vijda6 za dva dni kolko raboti se izpisaha. Ako be6e predlojeno za raziskvane vinagi 6te6e da ima nqkoi na koito ne mu oturva ne6ti4ko i 6tqhme samo da si go obsujdame. 6te6e da ostane o6te edna dobronamerena ideq bez realizaciq. Za primer moga da poso4a bezbroinite temi za sre6ti bez rezultat. Neznam za6to zapo4na da se tulkuva 4e edva li ne az sum nqkoi na koito da mu se klanqt vsi4ki. Te purva 6te se dokazvam kakvo moga da svur6a za ob6toto blago i kakvo ne.
Много неубедитилно! wacko.gif

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 25 Авг 2008 22:24

А като е неубедително, аз да ти задам простия въпрос - ТИ КОЙ СИ, че теб да питам?!?!?!!? С кво ти си повече от мен или имаш повече права да правиш повече неща ?!?!? Ай стига вече с тия тъпотий! И не ми обеснявай ако обичаш, колко кратно съм щял да си върна парите ..... Нито знаеш, нито си се интересувал, нито нищо, да ми обесняваш аз какво ще направя! Клуба ще се съобрази първо с форума(по-точно шефа), за да станем едно по-голямо единно цяло! Не сме те питали, щото ще имаш 32456387562347234 желания и проблеми със всичко, което трябва да се направи! Искам да има клуб Тойота, имам възможност, имам времето и финансите, връзки и всичко - създавам го! Ти що не си го направил до сега, щом имаш толково мноооогооо претенции??? Аз ще ти дам всичките разписки, с разходите до момента, наплати ми ги и почвай ти да се занимаваш, щом мислиш, че ще изкараш многото пари!!! Ай престанете с тъпотийте - ако имате нещо смислено освен мрън тва, мрън онова, тва ми харесва, тва не ми, стига с глупавите коментари в тази тема! Хванал съм се, ще го направя и ще си похарча парите в клуба, вместо по дискотеки и да се напивам всяка вечер! Решил съм го, направил съм го! Дори да изкарва пари след 1-2 години, ти кво искаш?!?? да ти давам дивидент, щото си много печен????? Да го беше направил ти първи и да беше организирал нещо, което да се хареса на масата! Такива като теб ги има във всеки форум, гледал съм ги в Ланча и в Хонда дори.... Това е положението, престани да ми викаш, че съм пирамида, щото почваш да дразниш и толкоз! не те карам да го харесваш, не те карам да го уважаваш или пък да членуваш!!! МНОГО ПРОСТО - който иска и ни вярва - влиза! като искаш, почакай да видиш как ще се развият нещата, пък тогава пак ми говори тъпо ли е или не! Аз нямам време да си пиша цял ден тука и да отговарям на всеки поотделни! Работата е работа, за да се върши!

P.S. А много странно защо всичките, които се оплакват са все от София..... laugh.gif

P.S.2. rudolf - знам, че много хора не харесват представителите на Тойота, но факт е, че ако искат могат да ни тормозят много, ако не сме с тях. Ние пак можем да си ги псуваме, даже ще е много по-тежка нашата дума, след като станем по-зеадно един вид.... Всичко иска време, може да постигнем и твоите искания, но това ще стане като сме по-гъсти с тях и започнат да ни слушат, защото НИЕ сме техните клиенти, ние сме тези които им пълнят джобовете! Така че, може да има и лоша страна, но никога няма начин всичко да е само хубаво! не може да има хубаво, без да има лошо.... А и нашето обвързване с тях ще се реши от нас - не е казано, че ще станем дупе и гащи, но е добре да са на наша страна! Тойота пловдив ми се обаждат, като знаят точно с кой говорят, щото от офиса се знаем всичките и питат какво мисля за тяхното обслужване и т.н.... Казах им точно и ясно - добре, бързо работите, но цените ви са абсурдно високи - приеха го градивно надявам се.... Колкото повече се обединим и ги накараме да ни слушат, толкова по-добре ще е за нас!

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 25 Авг 2008 22:43

Georgimitrovich написа:predi 4 meseca kogato se zarodi ideqta 6tqha da se izsipqt sumanati hora koito da mi davat akuli i da mi obqsnqvat gluposti.
Грешка № 1 - Не бих се изразил точно по този начин по отношение на мненията на колегите във форума - елементарното възпитание ми го забранява.
Georgimitrovich написа:V plana na kluba e vklu4eno i usa6testvqvane na kontakt s sobstvenicite na foruma
Грешка № 2 - Малко късно, не мислиш ли?
Me4oKyX написа:Клуба е за феновете на Тойота
Грешка № 2 - Случайно някой от нас да е фен на Лада?
Georgimitrovich написа:Nekolkokratno sum pital vuv foruma za6to ne se hvat hora i da ho registrirat kato klub za da moje da e klub.
Грешка № 3 - Макар и не задължителна, кирилицата в този форум е препоръчителна, така че, не се чуди, че постовете ти на шльокавица се пропускат.
Me4oKyX написа: просто взехме нещата в наши ръце, за да може да осъществим мероприятието!
Грешка № 4 - Божиите ръце...Предполагам?!?!
Me4oKyX написа: Запознахме ви с това, че ще има и официален клуб.
Грешка № 5 - Момент, че нещо не разбрах?!?!
Georgimitrovich написа:Iz4etoh dosta gluposti v posoka za i protiv registriraneto na klub.
Грешка № 6 - Виж греШка №1 !!

Ясно ли се изразих?!?!
Последно промяна от Uncle Dido на 25 Авг 2008 23:33, променено общо 1 път.

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Авг 2008 22:54

wink.gif Да. Нека говорим по темата. Относно клуба има кога да се говори.

biggrin.gif :thumbsup:
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 25 Авг 2008 22:55

Georgimitrovich написа:wink.gif Да. Нека говорим по темата. Относно клуба има кога да се говори.

biggrin.gif :thumbsup:
Така вече съм съгласен! :thumbsup:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 22:56

С теб нямам и не искам да имам нищо общо, защото именно с това твое изказване стана съвсем ясно защо си се захванал с това! Много скачаш, защото изглежда напипах слабото ти място! Да не си мислиш, че някой точно на теб ще ти повярва, че правиш всичко това за да направиш услуга на всички нас. Ще видиш, че не си си направил добре сметката, защото ти не си наи-хитрият. Защо си мислиш, че само софианци са против? Прочети по-нозад. Аз пък сега те питам! Кой пък си пък ти, че ще ми се репчиш?
Р.Р. Блаженни са верующите, че ще накараш Тойота да се съобразява с теб!

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 25 Авг 2008 22:59

Кики нека говорим по темата за срещата. За клуба на друго място, когато има повече ясното. smile.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 25 Авг 2008 23:00

Дам, всичките грешки са верни...... И кво ново ми казваш ?!?!? Божиите ръце? Благодаря, щом така ни възприемаш happy.gif Вижте се колко точно правите, това, което щеше да стане ако ви се беше казало в началото!!! Всеки щеше да вика - що пък ти, как такааа, що така, това име е тъпо, това е гадно, това-оноваа.... Вие и сега го правите, пък после се чудете, защо се направиха нещата бързо и без оповестяване laugh.gif Казвам го просто и ясно - Решихме го, хванахме се, направихме! Сега и срещата ще се уреди както трябва, ще има всичко нужно, ще дойдат и хора които ще се кефят, ще разберат за клуба и те, ще разберат и за форума и за всичко! А после, като се свърши всичката тази работа, пък обещавам, ще се върнем тук с Митрович де си говорим глупости, като в крайна сметка, ще направим всичко ясно, точно и както трябва да е! Ще се гласува за всяко нещо и ще се избистри точната и ясна политика на клуба! А за момента тя е следната - организирането и провеждането на първата национална среща на феновете, под общото име на форум и клуб :thumbsup: Със здраве и освен по темата, на други плямпаници няма да се отговаря, че и ще помоля спама до тук да се затрие.

Ясно ли се изразих?!? laugh.gif :thumbsup: Не са коркайте, ами се зарадвайте малко! стига сте били такива мрънкащи песимисти! wink.gif

P.S. И много целувки под мишниците, че да се поразсмейте малко laugh.gif

P.S.2. kiki - изобщо нищо не си ми напипал laugh.gif даже ме избива на смях - правя го защото ми е кеф и както казах - защото имам и мога да отделя средствата и времето! дали ще си ги върна - божа работа, а хич не ми пука дали ще ми повярваш! Който ме познава, знае най-добре! Като не ме познаваш, не ми казвай кое за какво правя! Толкова просто :thumbsup:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 23:04

Georgimitrovich написа:Кики нека говорим по темата за срещата. За клуба на друго място, когато има повече ясното. smile.gif
И на мен ми писна! Стига вече с този клуб! Обсъждайте го другаде! Съгласен.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 25 Авг 2008 23:07

Kiki написа:С теб нямам и не искам да имам нищо общо, защото именно с това твое изказване стана съвсем ясно защо си се захванал с това! Много скачаш, защото изглежда напипах слабото ти място! Да не си мислиш, че някой точно на теб ще ти повярва, че правиш всичко това за да направиш услуга на всички нас. Ще видиш, че не си си направил добре сметката, защото ти не си наи-хитрият. Защо си мислиш, че само софианци са против? Прочети по-нозад. Аз пък сега те питам! Кой пък си пък ти, че ще ми се репчиш?
Кики - СПОКО! За всичко си има време! Разбирам желанието на колегите да съградят нещо, но просто не одобрявам начина, по който го направиха - това ще рече, че не съм против идеята - напротив! Отдавна си го мислих, примера ми е от Хонда Клуб, но нямам време и възможност да го направя! Мисля, че всички - без изключение, биха подкрепили идеята, дори и финансово, но.....

Майната му, дай да гледаме напред! Не бих искал някои от нас да са с едно наум при срещите ни от цялата страна, но искам да сме наясно - НЕ Е приятно, когато с нас се отнасят по подобен начин - мисля, че всички можем да участваме пълноценно в изграждането на една идея.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 25 Авг 2008 23:12

мечо: не виждам изобщо какви проблеми може да имаме с тм-ауто, в какво естество??
чесно казано незнам локален неофициален дилър ,да може да прави проблем на фен клуб....
невиждам и какво ще може да ни е от полза,,,при корпоративни клиенти и клуб на тойота-кой ще се обслужва с предимство??
лично не ме интересува ,обслужване с предимство, цени с членска карта, или вместо билборд на стамболийски -3000 лева за билборд на национална тойота среща...

не ми се ще да се правя на суперлюбо с спонсорството на тойота балкани българия- или както са се кръстили...

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 25 Авг 2008 23:14

Абе я си продавайте toyotite и си купете по един голф 2 или 3, за познавачи може и 4 biggrin.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 25 Авг 2008 23:15

Fido Dido написа:
Kiki написа:С теб нямам и не искам да имам нищо общо, защото именно с това твое изказване стана съвсем ясно защо си се захванал с това! Много скачаш, защото изглежда напипах слабото ти място! Да не си мислиш, че някой точно на теб ще ти повярва, че правиш всичко това за да направиш услуга на всички нас. Ще видиш, че не си си направил добре сметката, защото ти не си наи-хитрият. Защо си мислиш, че само софианци са против? Прочети по-нозад. Аз пък сега те питам! Кой пък си пък ти, че ще ми се репчиш?
Кики - СПОКО! За всичко си има време! Разбирам желанието на колегите да съградят нещо, но просто не одобрявам начина, по който го направиха - това ще рече, че не съм против идеята - напротив! Отдавна си го мислих, примера ми е от Хонда Клуб, но нямам време и възможност да го направя! Мисля, че всички - без изключение, биха подкрепили идеята, дори и финансово, но.....

Майната му, дай да гледаме напред! Не бих искал някои от нас да са с едно наум при срещите ни от цялата страна, но искам да сме наясно - НЕ Е приятно, когато с нас се отнасят по подобен начин - мисля, че всички можем да участваме пълноценно в изграждането на една идея.
Нямам нищо против това, което казваш, но не мога да проумея безочието! Но смятам, че вече е сложена точка!

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 25 Авг 2008 23:15

Мечо, все още ли не можеш да схванеш какво искам да кажа??!?!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

..

Мнение от rudolf » 25 Авг 2008 23:16

бтв имам наблюдение върху един мото-форум, и едни учредители,които за да отправят исканията на мото-симпатизантите и протестите им-организираха 2 митинга с подкрепа на инициативи на управляващите защото---- така щели да имат контакт и да им обърнели внимание.... разбира се не стана ясно защо вкараха 60тина мотористи да триумфират пред парламента с знаменца и усмивки...

Публикувай отговор