Накладки,съединители и спирачни дискове S-brakes 2021
Petar написа:Предложи ми за Авенсис 1998 1.6 седан задни накладки с барабани спирачки
Здравей,
мога да предложа:
64лв. на Lpr, 72лв. на Ashika, 87лв. на Trw
*Посочената оферта е без включена отстъпка. В рамките на новогодишната кампания "S-BRAKES 2012" получавате отстъпка в размер на 17% от посочените цени на продуктите! При доставка на избраните от Вас продукти чрез куриерска фирма, отстъпката се увеличава на 22%!
Лек и успешен ден!
Здравей,мехаННика написа:Здравей Мимо,от цялата фирма само с теб не се познавам но това е поправимо.Трябват ми предни и задни накладки за Тойота Корола ЕЕ90 ,отзад е с барабани.Може да се наложи да се изпратят и с куриер за Плевен.
мога да предложа:
предни накладки - 28лв. на Fth, 42лв. на Remsa, 57лв. на Textar
задни барабанни накладки - 32лв. на Lpr, 38лв. на Remsa
*Посочената оферта е без включена отстъпка. В рамките на новогодишната кампания "S-BRAKES 2012" получавате отстъпка в размер на 17% от посочените цени на продуктите! При доставка на избраните от Вас продукти чрез куриерска фирма, отстъпката се увеличава на 22%!
Лек и успешен ден!
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
-
Здрасти,svet-68 написа:Здравей,колега,аз съм нов във форума и не знам дали тук трябва да пиша.Искам да си сменя дисковете и накладките,интересуват ме цени и марки ако може.Колата е Корола Версо дизел,мотора е 136к.с.Не знам дали ще трябва номера на рамата,ако трябва ще го напиша.
комплект предни накладки:
69лв. Ремса
90лв. Бош
102лв. ТРВ
124лв. Текстар
комплект задни:
46лв. Ашика
53лв. Ремса
69лв. ТРВ
93лв. Текстар
Комплект предни дискове:
220лв. Ашика