Сега разбрах че съм късметлийка че нямах достатъчно пари като си купувах колата че сигурно щях да се набутам на Мерцедес laugh.gif Митове, митове и легенди

Ами вие защо не я тествахте преди да я купите?!GOGO22 написа:ЗДРАВЕЙТЕ,........................................
СЪВЕТВАМ ВИ АКО РЕШИТЕ ДА СИ КУПУВАТЕ ДА НАМЕРИТЕ НЯКОЙ ПОЗНАТ С ТАКАВА КОЛА И ПЪРВО ДА Е ИЗПРОБВАТЕ.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ВИ ОТКАЖЕ ОТ ПОКУПКАТА.
GOGO22 написа:ЗДРАВЕЙТЕ,
ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС А И С БЪДЕЩИ КАНДИДАТИ ЗА ТОЙОТА МНЕНИЕТО СИ ЗА ТАЗИ МАРКА И ПО-ТОЧНО ЗА РАВ4.
МИНАЛАТА ГОДИНА СИ КУПИХМЕ ТАКАВА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО В БУРГАС.ЧИСТО НОВИЧКА,ДИЗЕЛ,А БЕ НА ВЪНШЕН ВИД И СПОРЕД ПРОДАМАЧИТЕ СУПЕР КОЛА.МОЖЕ И ДА Е ТАКА АМА ЗАЩО ТОЧНО НАШАТА НЕ ИЗЛЕЗЕ ТАКАВА!? ПРОБЛЕМИТЕ НИ ПОЧНАХА ОЩЕ ПЪРВИТЕ МЕСЕЦИ.ПОЯВИ СЕ ТЕЧ НА МАСЛО,ОПРАВИХА ГО.ВЪТРЕ В КУПЕТО СЕ РАЗТРАКА ПЛАСТМАСАТА,ХОДИХМЕ ДО СЕРВИЗА БИЛО НОРМАЛНО ДА СЕ ПОЯВЯТ ШУМОВЕ.СПУКА НИ СЕ ДВА ПЪТИ ПРЕДНОТО СТЪКЛО ОТ КАМЪЧЕТА ПО ПЪТЯ,ВСЕ ЕДНО Е ОТ ХАРТИЯ ДЕБЕЛО.СКОРОСТНИЯ ЛОСТ ТАКА ИГРАЕ В РЪЦЕТЕ ТИ,ЧЕ СЕ ЧУДИШ ДАЛИ НЯМА ДА ГО ИЗТРЪГНЕШ НЯКОЙ ПЪТ.А БЕ КАКВО ДА ВИ КАЖА,ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ВЗЕМА ТАКАВА КОЛА САМО АКО МИ Я ПОДАРЯТ ИЛИ ПЛАЩАТ ЗА ДА Е КАРАМ.АБСОЛЮТНО ДЪРВО СА.НЕЗНАМ ДАЛИ ПРОИЗВЕДЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ СА СПЕЦИАЛНО С ПО-НИСКО КАЧЕСТВО НО НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕНОМЕТО НА ЯПОНСКИТЕ КОЛИ.СЪВЕТВАМ ВИ АКО РЕШИТЕ ДА СИ КУПУВАТЕ ДА НАМЕРИТЕ НЯКОЙ ПОЗНАТ С ТАКАВА КОЛА И ПЪРВО ДА Е ИЗПРОБВАТЕ.ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ВИ ОТКАЖЕ ОТ ПОКУПКАТА.
А пробвал ли си да си измиеш колата на някоя добра автомивка? laugh.gifVesko написа:Ne znam dali mu e tuk miastoto na vaprosa, ama prednoto mi staklo (na vsichki toyoti koito sam karal) stava na edni sitni tochki i stava mnogo dosadno pri shofirane sreshtu slanceto ili vecher pri nasreshtni farove. cialoto predno staklo zapochva da sveti. tova proznava li se za garancionen remont ili zastrahovatelite priznavat li go za shteta?
Еми как... Тук в София не знам нито една добра автомивка laugh.gif Имам един приятел, който чисти къщи, апартаменти и офиси и по-едно време имаше нещо като автомивка - чистеше НЕВЕРОЯТНО! Но тъй като има много работа и не му остана време за нея и я затвори... Иначе в Бургас има една много добра мивка, малко преди затвора, там в края на моста... Или накратко - добрата автомивка представлява следното нещо - чистят навсякъде (!), използват наистина качествени и скъпи продукти и чистят не колкото да дойде следващата кола, а просто да изчистят въпроснатаVesko написа:ne e ot avtomivkata, a ot kamacheta i piasak po patishtata ni biggrin.gif
I kak se razbira koia avtomivka e dobra?
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 5 госта