ммм,,вземи миата,силвия или парис хилтън??diver написа:убаво, ма междувременно останах без тойота :( Ся ша тормозя Джейми за некой от неговите гълъбарници ;)rudolf написа:дивер,,,а ти хвани мини веднъж,да има за кво да те клюкарим после:)
Редовна среща на клуба
мдаа, задължително. иначе ще киснеш като мен половин час оглявайки се за накоя тойота:)desSs написа:ше тряа предварителна заявка, щото наплива е голям, а местата са ограничени laugh.gifNEXUS написа:ivinete validen li e 4asa i denq na sre6tite v VARNA
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

еее стига де, ся ше ни го натякваш цял животnewmiro написа:мдаа, задължително. иначе ще киснеш като мен половин час оглявайки се за накоя тойота:)desSs написа:ше тряа предварителна заявка, щото наплива е голям, а местата са ограничени laugh.gifNEXUS написа:ivinete validen li e 4asa i denq na sre6tite v VARNA

ок, въпросът е решен:Р
аз предлагам ако не тази, то следващата седмица да ударим една срещичка... че иначе ще си остане само идеята. софиянци даже и снимки пуснаха хората:РР с екзотиките:РР
аз предлагам ако не тази, то следващата седмица да ударим една срещичка... че иначе ще си остане само идеята. софиянци даже и снимки пуснаха хората:РР с екзотиките:РР
stay up and keep shining!!

щом даваш ги вземам и трите дедо попе....rudolf написа:ммм,,вземи миата,силвия или парис хилтън??diver написа:убаво, ма междувременно останах без тойота :( Ся ша тормозя Джейми за некой от неговите гълъбарници ;)rudolf написа:дивер,,,а ти хвани мини веднъж,да има за кво да те клюкарим после:)

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
неска ринах 1 час и въпреки това остана и за утре .biggrin.gifrudolf написа:предлагам:
поради дефицита на джипове в форума ,и впредвид влошената метеорологична картина в страната---сбирките се отлагат до абсорбиране на алкохола в организма и намесаат на концесионерите по почистване
брутален сняг.
п.с.: има ли желание има и начини

Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
желание има- гуми няма..ivobox написа:неска ринах 1 час и въпреки това остана и за утре .biggrin.gifrudolf написа:предлагам:
поради дефицита на джипове в форума ,и впредвид влошената метеорологична картина в страната---сбирките се отлагат до абсорбиране на алкохола в организма и намесаат на концесионерите по почистване
брутален сняг.
Аха, знам... И аз така laugh.gif ЧНГ на всички! Много здраве, щастие, безаварийно каране и каквото още си намислите! Сори, че чак сега, ама вчера се върнах от Несебър (пътувах около 11 часа...), а там интернет-а беше кофтиivobox написа:неска ринах 1 час и въпреки това остана и за утре .biggrin.gifrudolf написа:предлагам:
брутален сняг.