Редовна среща на клуба
- juri_galev
- juri_galev
ма нали в 19.30 е срещата,,,значи сте се редували 5-6 човека до към 9:)...яриса е твърде възможно да е на колегата лпкроокс..juri_galev написа:Аз точно в 8:00 минах през екото имаше един ярис сив паркиран от страни и нито една друга тойота мн е несериозна организацията
предлагам следващия път всеки да си изпишка името -отзад в снега, за да пребройм колко човека посещават сбирките-задочно,,,,
п.с. юри--не е нужно трите имена,,,,докадето стигне запаса,,и после тръскаш за многоточието,,,ние ще се сетим biggrin.gif
да ама преди писането требе мастило в химикалките....или както се казва чрез светло пиво към светло бъдеще.....rudolf написа:ма нали в 19.30 е срещата,,,значи сте се редували 5-6 човека до към 9:)...яриса е твърде възможно да е на колегата лпкроокс..juri_galev написа:Аз точно в 8:00 минах през екото имаше един ярис сив паркиран от страни и нито една друга тойота мн е несериозна организацията
предлагам следващия път всеки да си изпишка името -отзад в снега, за да пребройм колко човека посещават сбирките-задочно,,,,
п.с. юри--не е нужно трите имена,,,,докадето стигне запаса,,и после тръскаш за многоточието,,,ние ще се сетим biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
некс--ти нали вече минаваш към нисан форума?:)NEXUS написа:ivinete validen li e 4asa i denq na sre6tite v VARNAcj написа:Ами давайте и във Варна да се организираме: примерно Четвртък, 20:00 часа, ОМВ под стадион Юри Гагарин.newmiro написа:мдам, и аз съм от Варна и съм жив за някоя срещичка, интересно ми е какви мутри ще се съберем