Аз искам само да вмъкна, че на Авенсиса с първите VVTi двигатели специално им се удължи гаранцията до 150 000км, независимо от годините, точно заради проблемите които имаха и Тойота си ги оправят без никакви претенции по въпроса! Друг е момента, че при кола втора ръка много зависи на какво ще попаднеш и дали предишния собственик я е гледал като хората

Аз лично имам 2 ланчии, които за годините и цените си са СУПЕР! Всичко друго вярно е Тойота, но дори и така, мога да кажа, че това са 2-те марки, които са ме карали вярно и безпроблемно, ако е имало проблеми, не е нищо сериозно

Преди тези ланчии и королата, която карам сега бях с един джип, който го оправях, оправях и накрая ми писна и го продадох, а от три години "новия" собственик го кара безпроблемно, само масло, нафта и ремъци, но те са неизбежни! А, един носач, който също не е чудно по нашите луноходни пътеки laugh.gif Със същата сила този човек ще е МНОГО доволен от Хюндай, ама аз за тях добра дума трудно да кажа laugh.gif

Втора ръка кола ли е, всичко е относително, а за новите, определено Тойота са доста напред, въпреки че е вярно, че има малки издъкни, но сравнено с другите марки, направо си е за смях biggrin.gif