Редовна среща на клуба
В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални 

jamie
Мнение от desSs » 19 Дек 2007 15:27
абе уж е миеща, ама... biggrin.gif ако обещаете да не се наливате с червено вино, че много цапа...заповядайте laugh.gif
п.п. абе рудолф, ти не си ли на работа, кой ше разнася подаръците тая година biggrin.gif или остай шейната на дядо ти Мраз с една еленска сила по-малко biggrin.gif моя подарък ако закъснее, мисли му
biggrin.gif
п.п. абе рудолф, ти не си ли на работа, кой ше разнася подаръците тая година biggrin.gif или остай шейната на дядо ти Мраз с една еленска сила по-малко biggrin.gif моя подарък ако закъснее, мисли му

desSs
Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 17:08
ааа от мъжете-само джейми обича червено вино,бейлис и ликра...другите от клуба купонясваме само на Простенал biggrin.gifdesSs написа:абе уж е миеща, ама... biggrin.gif ако обещаете да не се наливате с червено вино, че много цапа...заповядайте laugh.gif
п.п. абе рудолф, ти не си ли на работа, кой ше разнася подаръците тая година biggrin.gif или остай шейната на дядо ти Мраз с една еленска сила по-малко biggrin.gif моя подарък ако закъснее, мисли муbiggrin.gif
дессс,само делниците съм еленче,,,по празниците го играя слонче и весело размахвам хуботче,ма без подаръче няма да те оставя

rudolf
desSs
ivobox
rudolf
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Bass_Man » 19 Дек 2007 18:09
Още един кредит и за ден два е , като прясно ремонтирано biggrin.gif ....desSs написа:да бе, тъкмо го ремонтирах, да омажете всичко laugh.gifrudolf написа:у десси,,,да почерпи за новото жилище,,,има къде да сме спи,,вземете и понеделнк-вторник болнични:)desSs написа:във Варна laugh.gif
Bass_Man
lpcrooks
rudolf
mitoko
Мнение от lpcrooks » 19 Дек 2007 19:45
Между другото преди малко се запознах с управителя на Тойота и то по доста интересен начин (ама ще разказвам утре на срещата)... Можем да му се оплачем biggrin.gif Оказа се, че живее на 100 метра от мен laugh.gif biggrin.gifrudolf написа:ааа 3ма ще сме,,джейми също обеща,,ужж и ел борисо ако дойде-няма да стигнат столовете:)lpcrooks написа:И аз искам да знам дали утре ще има среща... Не за друго, ама ако ще сме пак само 2-ма няма смисъл да се разкарваме...
lpcrooks
lpcrooks
Мнение от rudolf » 19 Дек 2007 21:30
ма той е нелецензиран оправител,,,той управлява тойота,ама от тойота не знаят:)....аз от него ще се оплаквам ,,,не от момичето на касатаlpcrooks написа:Дам, ама не се знае дали ще има места. Гледам само до този момент сме се събрали... 3-4 човека laugh.gifmitoko написа:аз да питам да не се обърка нещо... 19:30 Екото на бул. "България" е срещата нали така?![]()
резервирам си 1 място laugh.gif

rudolf
Мнение от lpcrooks » 19 Дек 2007 22:01
Еми ще го попитам как точно стоят нещата. Защото Лексъс са си линцензирани.rudolf написа:ма той е нелецензиран оправител,,,той управлява тойота,ама от тойота не знаят:)....аз от него ще се оплаквам ,,,не от момичето на касатаlpcrooks написа:Дам, ама не се знае дали ще има места. Гледам само до този момент сме се събрали... 3-4 човека laugh.gifmitoko написа:аз да питам да не се обърка нещо... 19:30 Екото на бул. "България" е срещата нали така?![]()
резервирам си 1 място laugh.gif
lpcrooks
ivobox
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru