hyankov написа: Между другото днес за първи път видях същата като моята Корола в България! Собственика й как я мисли работата с ремонтите не ми е много ясно.
Най-напред честито за колата и дано тичането по разни институции и борбата с нашенската бюрокрация не ти е отнело от удоволствието на придобивката!

Малко

Имам Корола като твоята, може и нея да си видял, черна е (има я в началото на темата на Кики за полирането), виждал съм в София и още една, но бежова. Поддръжката не е сложна, този двигател го има в Европа на Авенсис, Корола версо, та и Селика, по окачването няма разлики с европейската Корола и не съм имал грижи с намиране на части. За ламарините си прав, ако се наложи смяна е по-сложно, въпреки, че вратите са 1:1 като на европейската Корола от тези години, а останалите неща са без пари в Щатите, само да се намери някоя добра душа да изпрати необходимото...
Въпреки това Авенсиса е класа над Королата и едва ли си е заслужавало да докарваш до БГ твоята калифорнийска кола, още повече, че не беше особено впечатлен от поведението й когато я купи преди години!

И още нещо, да знаеш че си си спестил 1000 лева за Технотест и още една купчина нерви и разправии с тази, иначе толкова хубава организация