Vesko написа: На извънградско в германия колите ми горят повечеИ дизеловата и бензиновата (при последната най-много се усеща разликата) biggrin.gif
Е ако настъпваш както немците с 200 по аутобаните...
няма ли някакъв качествен контрол,някаква институция или подобни? и да има зверски глоби за нарушения,че иначе са празни приказки.тъкмо има подходящ човек и в правителствотоrashkov написа:...
В БГ горивата са ужас и направо си губим времето като го нищиме това.
То и мерцедесите са безплатни - чупят се почти нови (под 20х.км) в гаранция biggrin.gifrashkov написа:...егати и МерцедеситеФорд Фиеста 1.8Д държи на 180 без проблем
.. и е безлатен
Щом те кефи автопилота, защо не си монтираш сам на този Авенсис, ако е 2003-2008г.kohinora написа: Другото което е важно за разхода е автопилота, много го подценявах. На жена ми Ауриса има,голяма играчка,изкефих се максимално. Сега съжалявам,че на си взех Авензис Луксури
Това авенсис 3 или авенсис 2?kohinora написа:Авензис 1.8 бензин ,лятото 8.5, сега 10 в Пловдив. Преди месец го пробвах на магистралата към Ст.Загора - 200 - 20-23л. , 220км./ч - 26-28 л. ,230 - 32-33л. Другото което е важно за разхода е автопилота, много го подценявах. На жена ми Ауриса има,голяма играчка,изкефих се максимално. Сега съжалявам,че на си взех Авензис Луксури,но тази кожа.....Смятам тази, догодина да я продам и да си поръчам нов,но този път ще вдигна голям шум. Искам най-високият клас,но без кожа. Ако трябва ще ми я поръчат в завода.
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13015Vesko написа:Диди, заяждаш се за правописни грешки biggrin.gifFido Dido написа:Нито едното, нито другото. Това е Авензис....
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], ccvetan и 4 госта