Мнение
от foxx » 06 Юни 2008 19:17
hi h ih i......taka e horata s toyoti sme dostata4no mnogo 4e da se saberem nqkade..pak i sme dostata4no zaeti ,,a ne kato wv i bmw koito samo za kolite si mislqt..hihihihihi ko da se pravi ...qvno se razvalqt.
taaa po vaprosa s tez sre6ti maina,,,,,ami organiziraite se malko po malko vseki ot svoq grad i okoliq..
a to edno ob6to sabirane...moje da se napravi kato se svar6i parvoto....i se re6i koga e udobno gore dolo na vseki grad v zavisimost ot tova koga sa si izbrali kato den da se sabirat.......a 6to se otnasq d onacionalno sabirane na toyota club-----predlaga mne6to centralno kato razpolojenie---Pista Drakon v Kaloqnovo- poradi tova 4e ima dostata4no predstaviteli koito 6te izkat da zavartqt po nqkoq gonka....i ne samo....a ta mnqma da se pre4i nit ona dvijenieto nito 6te se zadrasti daden grad primerno.....
i nqma da ima mnogo oplakva6ti se ot principa ako e na moreto- (ama az sam ot sofiq i mi e dale4e i obratnoto....)....
vse pak lqtoto sega zapo4va i vseki 6te vzima otpuski za po4ivki,,,ta moje da se proveri kolko e kapaciteta na tazi pista i da go nadvi6im mnogokratno nadqvam se....
tolkoz ot men za sega- 6te se vidim s mom4etata ot plovdiv v sabota 20h pred plazmata...
celica s peika....ama si e moq