Форум DAIHATSU
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Форум DAIHATSU
За малко, но горе-долу истинско джипче има варианти, но най-добре майстора, който ще го потдържа да ви посочи конкретен модел и екземпляр. Иначе като модел аз бих си взел Рав4 /къса база/, Нисан Паджеро /пак къса/или Джук /донякъде/, има няколко Вранглери - харесват ми, но си трябва гараж за тях и на Сузуки има модели - Витара /къса/, Джими и донякъде SX4, което си е Фиат /Седичи/.
Форум DAIHATSU
Здравейте, знам че темата е доста стара, но навсякъде излиза различна информация по VIN
Имаъе ли възможност за проверка на един VIN :JDAJ210G001089153
Форум DAIHATSU
Здравейте колеги, ще купувам едно Cuore 2009 бензин, автомат. Какво ви е мнението? Най-вече въпросът ми след всичко прочетено е намират ли се резервни части и на нормални цени ли са ако има такива де ?
- Дора Т.
- Автомобил: Daihatsu Sirion M3
Форум DAIHATSU
Здравейте,
нова съм във форума. От преди седмица съм собственик на Daihatsu Sirion M3 2(M301LS) в.1(GMGEW), произв. 2011. От продавача не получих книжка с ръководство за потребителя
Можете ли да ми препоръчате къде да си търся онлайн? Не сервизно ръководство, а такова с обяснение как да си настроя часовника (давам като пример).
нова съм във форума. От преди седмица съм собственик на Daihatsu Sirion M3 2(M301LS) в.1(GMGEW), произв. 2011. От продавача не получих книжка с ръководство за потребителя
Можете ли да ми препоръчате къде да си търся онлайн? Не сервизно ръководство, а такова с обяснение как да си настроя часовника (давам като пример).