Може би поне със жените ти върви.Ама там разхода като на КРАЗ. biggrin.gif .Не знам защо ти е да плащаш данъци-да не си решил да се отървеш от тез боклучави хибриди?Vesko написа:Когато го вземах нямаше. Кола ли ми е вървяло с колите... ама поне на разход съм като ЗИЛiovkito написа:Този камион нямаше ли възможност да го вземеш със сертификат N1 ?
EURO 4 категория в Свидетелството за регистрация (голям/малък талон)
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: Евро 4
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2014 22:51
nowyaris
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 26 Фев 2014 23:02
Бе въпреки многото ми оплаквания, посещенията ми в сервиза са доста по-малко от тези на МЛ-а и Х5-цата на колегите. Да чукна на дърво. Ама за сметка на това те пък са по-икономични, та си е въпрос на сметки biggrin.gifnowyaris написа:Може би поне със жените ти върви.Ама там разхода като на КРАЗ. biggrin.gif .Не знам защо ти е да плащаш данъци-да не си решил да се отървеш от тез боклучави хибриди?Vesko написа:Кола ли ми е вървяло с колите... ама поне на разход съм като ЗИЛ

Vesko
-
Мнение от nowyaris » 26 Фев 2014 23:13
Не се трови - практиката го е доказала - няма как хем да е хубава,хем да е евтина.Пък зая данъка не се коси - ще платиш каквото трябва и ще забравиш до догодина.Да му мисли който няма..... . Жената вчера платила 15 лева данък за Яриса че я накарах да мине сама прегледа.Момчетата в пункта били много любезни....Vesko написа:Бе въпреки многото ми оплаквания, посещенията ми в сервиза са доста по-малко от тези на МЛ-а и Х5-цата на колегите. Да чукна на дърво. Ама за сметка на това те пък са по-икономични, та си е въпрос на сметки biggrin.gifnowyaris написа:Може би поне със жените ти върви.Ама там разхода като на КРАЗ. biggrin.gif .Не знам защо ти е да плащаш данъци-да не си решил да се отървеш от тез боклучави хибриди?Vesko написа:Кола ли ми е вървяло с колите... ама поне на разход съм като ЗИЛ![]()

nowyaris
-
Мнение от kaloian1_g » 27 Фев 2014 10:42
kaloian1_g
-
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от scorpion » 27 Фев 2014 15:30

За сведение, когато регистрирах автомобила в общината, услужливата чиновничка ми каза, че данъка за миналата година също е трябвало да бъде почти наполовина но понеже цитирам "не си четат законите и интрукциите, ви удържат каквото си искат" ... обаче вече е късно за жалване

scorpion
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 369 пъти
- Получена благодарност: 401 пъти
Мнение от slowtraveler » 27 Фев 2014 17:32
Така, че навярно каката нещо те е подвела...
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
-
Мнение от nowyaris » 27 Фев 2014 23:36
Така е,прав си.Много гадно са го измислили - да ти падне данъка чак когато си платиш лизинга.То тогава кинти - мноооооого. biggrin.gifslowtraveler написа:Намалението е от годината, през която автомобила става на 5 години от дата на първа регистрация...
Така, че навярно каката нещо те е подвела...
nowyaris
- slowtraveler
Мнение от slowtraveler » 27 Фев 2014 23:56

Може да го ошляпаш и за година (ако въобще ползваш такава финансова услуга)...
Но тъй-като в София данъците са доста по-ниски отколкото във Варна, то е по-изгодно да държа автомобила под лизинг

slowtraveler
Мнение от kickata » 28 Фев 2014 10:08
Така, така... плащайте си данъците в столицата, пък после ревете че имало много дупки по варненските улици... biggrin.gifslowtraveler написа:Но тъй-като в София данъците са доста по-ниски отколкото във Варна, то е по-изгодно да държа автомобила под лизинг
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
kickata
- slowtraveler
Мнение от slowtraveler » 28 Фев 2014 10:51
Ами я обясни защо колата е регистрирана с варненски номера, а данъка се плаща в софийския бюджет...kickata написа:Така, така... плащайте си данъците в столицата, пък после ревете че имало много дупки по варненските улици... biggrin.gifslowtraveler написа:Но тъй-като в София данъците са доста по-ниски отколкото във Варна, то е по-изгодно да държа автомобила под лизинг
Едва ли това е направено така по желание на варненци

Като се замисля, за последните 5 години съм платил над 4000лв пътен данък към варненската община, а за пътищата тук пак се нуждая от автомобил с дългоходово окачване

slowtraveler
Kiki
- slowtraveler
Мнение от slowtraveler » 28 Фев 2014 14:04
Тук се идва веднага след постопляне (като се размрази леда и дупките се отворят)Kiki написа:Хайде не се оплаквай толкова. Миналото лято като идвах във Варна, видях само двайсетина дупчици.

Тогава и БТР може да позакъса в някоя дупка.
Миналата седмица гледах как например по Аспарухов мост имаше трап дълъг около 1.5м, широк над 1м, и дълбок навярно над 30см, защото по средата на дълбочината на дупката се виждаше арматура на моста, а дупката продължаваше и под арматурата...
В момента понарязаха асфалта, но и на мен не ми пука толкова за дупките, защото съм с Кашкая

slowtraveler
-
Мнение от nowyaris » 28 Фев 2014 14:13
..... и те си лежаха кротко на плажа по монокини biggrin.gif . Там бягат многото пари,там .Данъците са бял кахър.Kiki написа:Хайде не се оплаквай толкова. Миналото лято като идвах във Варна, видях само двайсетина дупчици.
nowyaris
Мнение от kickata » 28 Фев 2014 14:15
А това да не е шорт кът към кв.Аспарухово?slowtraveler написа:Миналата седмица гледах как например по Аспарухов мост имаше трап дълъг около 1.5м, широк над 1м, и дълбок навярно над 30см, защото по средата на дълбочината на дупката се виждаше арматура на моста, а дупката продължаваше и под арматурата...

Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
kickata
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 28 Фев 2014 14:15
Бе във варна са и най-хубавите жени в бг майnowyaris написа:..... и те си лежаха кротко на плажа по монокини biggrin.gif . Там бягат многото пари,там .Данъците са бял кахър.Kiki написа:Хайде не се оплаквай толкова. Миналото лято като идвах във Варна, видях само двайсетина дупчици.

Vesko
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru