Беше повече от полезен! Ще го поръчам от продавача от Тайланд и да се надяваме, че ще стане.
Благодаря още веднъж!

би трябвало да стане,и моя е 2ad-ftv и стана с прекарване на 2 кабела от ECU-то до волана.stenlee написа:здравеите искам да пипитам дали мога да сложа на тойота колола версо 2006г. 136к.с мотор 2ad-ftv , мотор от авенсис 2010г. 150к.с също 2ad-ftv .Искам да знам дали са съвместими .
А ти това ли си поръча?azsharo написа:За сега няма да продавам лосчето.Като го сваля ще остане кофти дупка.Може нещо да се намери за моя автомобил.Поне схема на ЕКУ-то.Надявам се.Лосчето е този вариант:
http://www.ebay.com/itm/330766204928?it ... xp=mtr[url][/url]
Няма начин арматурата на волана да не ти позволи монтажа.donko написа:Благодаря Rudy,
стана ми ясно за свързването на кабелите, но да ли арматурата на волана ми ще позволи да си монтирам лосчето или ще трябва да импровизирам нещо
Руди дай Skype или тел. ако е удобно да те питам два три въпроса не сън не ме лови вечеRudy написа:Не знам какво си гледал, ама виж снимките в този пост:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=115116#p115116
и намери разликите с буксата, която държиш на предпоследната снимка?
donko написа:Руди дай Skype или тел. ако е удобно да те питам два три въпроса не сън не ме лови вече
И на мен би ми било по-лесно да питам, вместо да ровя в нета, но наистина не мога да напиша повече от това, което вече съм написал.Споделил съм цялата събрана информация до момента, когато монтирах моя автопилот. Но това беше преди повече от 3 години...Rudy написа:Понеже аз пуснах тази тема, но както сте видели, ако сте чели, моето инфо е само от нета. Та не знам за други автомобили и части освен моите...
Както писах и на 4-та страница - това не е лостчето за Авенсис, но става и за него - трябва обаче да се пробият дупки в планките на клаксона. Затова сигурно става и за други модели, но както когато го слагах аз - нямах никаква гаранция за успех - пробвах и ако стане...
Моя опит е на база проба-грешка затова стискам ви палци, но повече от това не знам и не мога да помогна!
Rudy исках само да те питам за буксата, защото от това което си качил като снимки кабелите от лоста се свързват към някои от свободните канали на буксата. Но от снимките ми се струва, че единият кабел се слага с черният ( в моя случай е син ) който си е там а другият се слага до него. Но от това което видях на моята кола черният ( син ) е маса. И въпроса ми е дали е така и ако е така къде отива кабела от лоста който си е за маса.? И дали е сигурно, че като имам като твоята букса при мен ще стане ( или има друг начин по който да проверя освен проба-резултат)Rudy написа:donko написа:Руди дай Skype или тел. ако е удобно да те питам два три въпроса не сън не ме лови вечеИ на мен би ми било по-лесно да питам, вместо да ровя в нета, но наистина не мога да напиша повече от това, което вече съм написал.Споделил съм цялата събрана информация до момента, когато монтирах моя автопилот. Но това беше преди повече от 3 години...Rudy написа:Понеже аз пуснах тази тема, но както сте видели, ако сте чели, моето инфо е само от нета. Та не знам за други автомобили и части освен моите...
Както писах и на 4-та страница - това не е лостчето за Авенсис, но става и за него - трябва обаче да се пробият дупки в планките на клаксона. Затова сигурно става и за други модели, но както когато го слагах аз - нямах никаква гаранция за успех - пробвах и ако стане...
Моя опит е на база проба-грешка затова стискам ви палци, но повече от това не знам и не мога да помогна!
Потребители разглеждащи този форум: Musicante и 1 гост