Аз лично и за 2500лв. бих се замислил дали да се захвана

1 със сигурност има, за останалите не знам, ама като гледам коментарите, май няма други .. biggrin.gifNedkow написа:Интересно ми е колко от коментиращите темата са обръщали JDMски автомобил ???
На Паджеро и Вектра Ц.iovkito написа:На какви коли си обръщал воланите досега?
Ами вземи му смени на колегата дирекцията и после пак ела и напиши в темата, че даже и 1000 лв. са много ..mirott написа: На Паджеро и Вектра Ц.
Не, ама брат ми е гледал един как сменя .. biggrin.gifmirott написа:Що, ти сменял ли си?!
Да бе, като гледам в нета е бъкано с такива филмчета ..mitoko написа:то с гледане не може да няма филчета в нета как се прави ...ама то с гледане ако ставше кучето щеше да е месаР !!! book.gif
След като имаш цяла кола за части и не ти се налага да ги купуваш си струва да я обръщаш .grishaaz написа:надеждата ми е да си остане вечно моя а до колко то обръщане то не ми е кои знай какъв зор просто питах защото имам две селики а тая с левия волан е ударена и не става купето и имам части те и затова ми беше интересно
Лъжеш се, ако не се смени тази стена, после от километър личи, че волана е обръщан ..grishaaz написа:това не го знаех мерси а предполагам че не е много хубаво да се сменя тая торпедна стена или се лъжа
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта