Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
Стикери за Toyota Fan Club Bulgaria - # ИЗЧЕРПАНИ #
Мнение от Spike » 23 Яну 2005 13:04
Причина: Променено заглавие.
Spike
Мнение от Spike » 23 Яну 2005 13:05

- Прикачени файлове
-
- Sticker 2 - White.gif (15.71 KiB) Преглеждано 21626 пъти
-
- Sticker 2 - Black.gif (16.58 KiB) Преглеждано 21626 пъти
-
- Sticker 1 - White.gif (14.5 KiB) Преглеждано 21626 пъти
-
- Sticker 1 - Grey.gif (11.77 KiB) Преглеждано 21626 пъти
-
- Sticker 1 - Black.gif (14.44 KiB) Преглеждано 21626 пъти
Spike
Мнение от Гост » 24 Яну 2005 21:23
Гост
Мнение от Spike » 24 Яну 2005 21:38
Мерси за коментара! biggrin.gifveli написа:Човече, браво за ентусиазма ти.Казвай ако има нужда от парички.На мене дизайна не ми е първа сила ама не мислиш ли, че трябва да е прозрачна със сиви металик букви-като банера на клуба?
Белият и черният фон ги брой за прозрачни. Сложил съм ги такива, за да се виждат по-добре останалите неща. Ще направя още един вариант със сив текст като логото на форума.
Spike
Мнение от ALTEZZA » 24 Яну 2005 22:30
ALTEZZA
Мнение от punkara » 24 Яну 2005 22:31
super sa, chudya se ako uvelichism malko goleminata na web adresa na cluba, nyama li da e po-dobre?Spike написа:Мерси за коментара! biggrin.gifveli написа:Човече, браво за ентусиазма ти.Казвай ако има нужда от парички.На мене дизайна не ми е първа сила ама не мислиш ли, че трябва да е прозрачна със сиви металик букви-като банера на клуба?
Белият и черният фон ги брой за прозрачни. Сложил съм ги такива, за да се виждат по-добре останалите неща. Ще направя още един вариант със сив текст като логото на форума.

punkara
Мнение от Spike » 25 Яну 2005 10:31
Ами, това ще е второто предлоцение тогава. Ще вкарам и логото в CorelDraw и утре ще има още един вариант. За големината: файла ми е векторен, т.е. може логото да е от 2 метра до 2 сантиметра. Нямам идея колко голямо трябва да е. Май вие ще решитеALTEZZA написа:mi tezi stikeri sa ok, no da ti kaja logoto po mi haresva, samia shrift, nachina po koito sa podredeni teksta i emblemata, kakto i odebelenoto Bulgaria, i chevenoto Toyota. pak i sivi bukvi sasto mi se struva dobra ideia(s izkluchenie na Toyota koeto e cheveno). btw, za kakva golemina na stikera stava vapros. za celia tekst moje bi 20-25cm daljina na stikera bi triabvalo da e ok, no ako triabvashe az da izbiram steshe da e i po-malak daje, zastoto az bih go lepnal na malkoto parche staklo na zadnata vrata, to nali ne se dviji.

Spike
Мнение от Spike » 25 Яну 2005 10:36
Мисля че можем да го увеличим (май този адрес е ключовият елемент), но ще си остане с малко по-различен шрифт от Toyota, за да се откроява.punkara написа:super sa, chudya se ako uvelichism malko goleminata na web adresa na cluba, nyama li da e po-dobre?
Довечера или утре ще кача новите предложения. Благодаря на всички за коментарите!!!
Spike
Мнение от b_d » 25 Яну 2005 10:39
не знам дали ще съм полезен - вероятно всичко това го знаеш, но би могло да е от полза.
Лепенки за стъкла на коли се правят на прозрачно PVC фолио. Печатат се огледално(Emulsion down), за да могат като се залепят отвътре на колата да се четат отвън. Тъй като няма застъпване на цветова няма нужда от раздуване.
Успех

b_d
Мнение от ALTEZZA » 25 Яну 2005 10:42

ALTEZZA
Мнение от Гост » 25 Яну 2005 11:03
И аз го предпочитам, защото ще бъде в тон с банера на клуба и на Тойота.Но незнам как ще седи на прозрачен фон???Spike написа:Май повечето от вас предпочитат сив текст. Вариантите с бял и черен текст се сливат и остава един със сив текст тогава
Гост
Мнение от Spike » 25 Яну 2005 11:07
Ами, аз за тази цел направих 2 варианта с бял и черен текст, за да изпъкват и да се четат по-добре. На монитора е едно, но като го лепнеш на колата ще е друго, трябва да е ярко и контрастно (така си мисля). Повечето стикери, които съм виждал са са с бял текст. Нищо няма да ми коства да направя и още един вариант със сив и така ще се види най-добре... Довечера или утре...veli написа:И аз го предпочитам, защото ще бъде в тон с банера на клуба и на Тойота.Но незнам как ще седи на прозрачен фон???Spike написа:Май повечето от вас предпочитат сив текст. Вариантите с бял и черен текст се сливат и остава един със сив текст тогава
Spike
ALTEZZA
Spike
Мнение от ALTEZZA » 25 Яну 2005 21:57

ALTEZZA
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru