Ти си втория престрашил се да му ровят по колата. Имам 8-9 Авенсис 2 които са с модул на късите.
Иначе е станало много добре.

Особеностите са точно както при Авенсис 2. Двата модела са с еднаква схема на светлините. За да се ползва модула на дългите светлини има нужда от доработка на инсталацията, защото в неутрално положение на ключ към дългите няма нито маса, нито +. Без доработка няма как да се управляват дългите. Схемите за доработка са на предната страница на темата. Мога да помагам със съвети от разстояние за самата доработка и монтаж.gicho написа:Интересува ме за Авензис 1 (Т22) има ли някакви особености по монтажа? Това, което ми трябва е PWM на дългите светлини за дневни (и "follow me home")?
За каква кола става въпрос?gh0s7r1d3r написа:Колега, това може ли да ми включва късите светлини автоматично и да ги гаси при гасене на двигателя, при положение, че съм със допълнително монтиран ксенон (китайски ресторант естествено)???
Не искам да ми редуцира мощността, само искам да ги включва и изключва, щото все ги забравям и обирам палките...
Или например фаровете за мъгла и габаритите?
Ако става въпрос за Ярис-а не.gh0s7r1d3r написа:Колега, това може ли да ми включва късите светлини автоматично и да ги гаси при гасене на двигателя, при положение, че съм със допълнително монтиран ксенон (китайски ресторант естествено)???
Не искам да ми редуцира мощността, само искам да ги включва и изключва, щото все ги забравям и обирам палките...
Или например фаровете за мъгла и габаритите?
Привет,Boris71 написа:Здравей. Имам TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D 2001 г. Интересува ме дали мога да монтирам на въпросния автомобил CARDRL®pro? Какви доработки трябва да се направят по ел. инсталацията за да се управляват дългите светлини (хубаво е всичко да работи)? Колко ще ми излезе доставката до Варна и за колко време може да се достави от момента на поръчката?Как става плащането? Можеш ли да ми препоръчаш майстор бъв Варна при условие че немога да се справя сам?
Предварително благодаря за отделеното внимание.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта